EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9. - To 10.6.2021  /  Zodiak - Uuden tanssin keskus, Zodiak Stage, V-ovi, Kaapelitehdas  /  Helsinki

Kati Raatikainen & työryhmä: Kvartetto

Kati Raatikainen & työryhmä: Kvartetto Liput

Kati Raatikainen & työryhmä

Kvartetto

Kvartetossa  neljä erityisesti maailmaa aistivaa ja siinä toimivaa ihmistä kohtaa toisensa näyttämöllä. Tanssimassa yhdessä ja yksin, antautumassa omasta ainutlaatuisuudestaan kumpuavalle liikkeelle, kaipaukselle ja rakkaudelle.

Kvarteton  kompositio syntyy yhteen tulemisen seurauksena: Siitä kuinka kolme tanssijaa ja äänisuunnittelija asettuvat samaan tilaan, kosketuksiin toistensa kanssa, kommunikoimaan keskenään liikkeessä. Esiin nousee myös esiintyvä yksilö, nähdyksi tulemisesta ja tilan itselle ottamisesta nauttiva ihminen. 

Teos on lempeän radikaali kommentti kehitysvammaiseksi määriteltyjen ihmisten oikeudelle olla tanssitaiteen näyttämöllä tanssijoina, yhteiskunnallisina toimijoina sekä aistivina, haluavina ja kaipaavina ihmisinä.

Teos on koreografi  Kati  Raatikaisen  ja esiintyjien ensimmäinen yhteistyö. Se syntyi prosessissa esiintyjien elämästä ja kokemuksista kummuten, ja koreografin esitysfilosofiaa mukaillen.  Kvartetto  sai ensi-iltansa Kokkolan talvitanssit -festivaalilla helmikuussa 2019.

Vierailun mahdollistaa Pohjanmaan tanssin aluekeskus.

Koreografia: Kati Raatikainen
Tanssi: Maria Lahti, Jarmo Patana, Sanna Tornikoski
Äänisuunnittelu ja esiintyminen: Markku Essel
Tila - ja valosuunnittelu: Milla Martikainen
Pukusuunnittelu: Roosa Marttiini 
Tukijat: Alfred Kordelinin säätiö, Keski-Pohjanmaan rahasto, Taiteen edistämiskeskus, Keskipohjanmaa-säätiö 

Ensi-ilta: 8.2.2019, Kokkolan kaupunginteatteri

Kuva: Ulla Nikula

www.zodiak.fi


Numeroimattomat istumapaikat.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit (lapsi alle 16-v, opiskelija, työtön, siviilipalvelus- ja varusmiehet, eläkeläinen, teatterialan liittojen jäsenkortit, Nuoren Voiman jäsenkortti, eurooppalainen nuorisokortti) tarkistetaan tapahtuman ovella.

Ovilipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksiä.

VIERAILUESITYS

Ke 09.06. klo 19 (ensiesitys)
To 10.06. klo 19

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot