EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.3. - Pe 10.5.2019  /  Teatteri Takomo  /  Helsinki

Katariina Numminen: Rakkaus ja toisto

Katariina Numminen: Rakkaus ja toisto Liput

Ladataan…

Dramaturgi-ohjaaja Katariina Nummisen Rakkaus ja toisto saa ensi-iltansa Teatteri Takomossa 15.3.2019.

Rakkaus ja toisto tutkii tauon, toiston ja eleen roolia dramaturgian rakentamisessa sekä dramaturgian ja leikin välistä rajapintaa. Esitys koostuu minimalistisista kohtauksista, joista osa on sanattomia ja osa toiminnan ja kerronnan vuorottelulle perustuvia. Teema on rakkaus: rakkaus toistona sekä toistaminen rakkautena. Lavalla nähdään näyttelijät Joanna Haartti, Joonas Heikkinen, Tuomas Rinta-Panttila ja Laura Rämä.

Osana teosta näyttelijät esittävät kolme katkelmaa kirjailija Eeva-Liisa Mannerin (1921-1995) näytelmästä Poltettu oranssi, jota kirjailija nimitti "Hullun tytön tarinaksi". 1969 kantaesitetty näytelmä, alaotsikoltaan Balladi sanan ja veren ansoista, tapahtuu pikkukaupungissa 1910-luvulla. Se kertoo Marinasta, tytöstä, jonka perhe vie varhaista psykoanalyytikkoa muistuttavan Tohtorin luo.

"-sillä eikö näytelmän pitäisikin olla leikkiä - Spiel, play?" (Eeva-Liisa Manner kirjeessään Oscar ja Heidi Parlandille)

Rakkaus ja toisto kutsuu katsojan rakentamaan yhteistä mielikuvitusta, kuvittelua ja kuvittelun tilaa näyttelijöiden kanssa. Se on esitys, joka syntyy, rakentuu ja purkautuu kaiken aikaa - siis leikkiä.

 

Katariina Numminen: Rakkaus ja toisto

Tauko. Toisto. Ele. Halu. Huone. Nimi. Muisto. Sijaisuus.

Dramaturgia ja ohjaus: Katariina Numminen

Näyttelijät: Joanna Haartti, Joonas Heikkinen, Tuomas Rinta-Panttila, Laura Rämä

Tila- ja valosuunnittelu: Salla Salin, Heikki Paasonen

Pukusuunnittelu: Maria Sirén

Esityksen yhteydessä järjestetään keskustelu lauantaina 17.4. klo 17 iltapäivämatinean jälkeen. Aihe on Näyttämö ja psykoanalyysi.

 

www.teatteritakomo.fi


Kesto n. 1h45min.

Numeroimattomat paikat.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkastetaan ovella.