EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.3.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

KATAKOMBI LABEL NIGHT: Eevil Stöö & Koksu Koo-levyjulkkarit, DJ Kridlokk, HENRIK!

KATAKOMBI LABEL NIGHT: Eevil Stöö & Koksu Koo-levyjulkkarit, DJ Kridlokk, HENRIK! Liput

Ladataan…

KATAKOMBI LABEL NIGHT VALTAA TAVASTIAN LAUANTAINA 16. MAALISKUUTA

LIVE: Eevil Stöö & KoksuKoo -levyjulkkarit
LIVE: Dj Kridlokk
LIVE: HENRIK!
DJ: Sam Control

Katakombi Label Night tuo Tavastialle suurimmat musiikilliset aarteet suoraan Katakombin pimeimmästä ytimestä.

Illassa juhlistetaan moninkertaisen listaykkösen Eevil Stöön ja supertuottaja KoksuKoon uuden "Saattaa olla ninja" -albumin julkkareita. Maaliskuun 8. päivä ilmestyvällä albumilla Stöö ja Koksu liikkuvat näkymättöminä ja äänettömästi ninjojen maailmassa, joka on täynnä salaisuuksia.

****

Median älykköräppäriksi ristimän DJ Kridlokk julkaisi helmikuussa pitkään odotetun kolmannen sooloalbuminsa "Silius". Albumi syntyi, kun Mutsi - pitkäsoiton jälkeen, pääsääntöisesti mielikuvituksen, todellisuuden ja jääkaapin pyhää kolminaisuutta neljä vuotta nuohoten, Kridlokk kysyi vuonna 2018 Siriltä "kuka minä olen?".
Sirille kysymys osoittautui liian vaikeaksi ymmärtää joten hän/se ystävällisesti vihjaisi avun kenties löytyvän seuraavaksi tarjoamistaan aplikaatioista joihin lukeutuivat WhatsApp, MobilePay ja Kuvat.

Aikansa tekstiviestitse tutuiltaan rahaa pummien, vanhoja valokuvia älypuhelimestaan deletoiden, DJ Kridlokk päätti tehdä uuden albumin.

Kridlokkin rakkaisiin ystäviin lukeutuva Janne Aarrelampi muinoin tokaisi kaikenkiteyttävästi: "Internetin pitäs tulla kerran viikossa painettuna paperille". Tähän toteamaan ja kaikkeen muuhun mahdolliseen hevonpa*kaan pohjautuvat Silius - levyn teemat.

***

Versace Henrikinä Suomen ja sen keikkapaikat räjäyttänyt HENRIK! julkaisi uuden albuminsa "Vanha Testamentti" loppusyksystä 2018. Aikamme omalaatuisinta hardcore sisältävä albumi arvioitiin Rumbassa legendaarisesti 0,0:n pisteen antilevyksi.

HENRIK! 8-päisine yhtyeineen on raju elämys myös livenä. Helsingin Sanomien kriitikko tiivistikin loppuunmyydyn levyjulkkarikeikan tunnelmat osuvasti: "Henrik! bändeineen on arvaamattomampi kuin yksikään punkbändi, jonka keikalla olen hetkeen ollut."

***

Eevil Stöö perusti Katakombi-levy-yhtiön vuonna 2018 hallitakseen katuja ja tekosyyksi käyntikorteille.

www.allday.fi

www.katakombirecords.fi

www.tavastiaklubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.