EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.2.2019  /  Patruuna Areena  /  Lapua

Karonkka - Oku Luukkainen, Solid Base, Waldo's People, Scandinavian Hunks

Karonkka - Oku Luukkainen, Solid Base, Waldo's People, Scandinavian Hunks Liput

Ladataan…

www.karonkka.com

Facebook-tapahtuma

KARONKKA tuo areenaluokan retrobileet Lapualle helmikuussa! Patruuna-Areenan lavalle nousee todella kova esiintyjäkaarti: OKU LUUKKAINEN, SOLID BASE, WALDO'S PEOPLE, SCANDINAVIAN HUNKS, DJ TONY ja DJ UNINEN.

VIP-lipun ostaneille on Patruuna-Areenaan mm. oma sisäänkäynti, oma baaritiski, enemmän istuinryhmiä ja erillinen tupakointialue.

KARONKKA on Summerdance-festarin, Club Onniteekin ja Latosaaren retrodiscoiltojen tuotantotiimin uusi tapahtumakonsepti, joka valtaa 3000 henkeä vetävän Patruuna-areenan Lapualla helmikuussa. Odotettavissa on ennennäkemättömän kovat bileet, sillä esiintyjät ovat genrensä huippuja...

OKU LUUKKAINEN  ei esittelyjä kaipaa. Radio Novan RETROPERJANTAI-ohjelman isäntä kerää perjantaisin satojatuhansia suomalaisia radion ääreen, ja keikat ovat lähes aina loppuunmyytyjä. Miehellä on uskomaton kyky ottaa yleisönsä, eikä energia tunnu Okupojalta loppuvan ikinä!

SOLID BASE on yksi isoimmista ysärinimistä Suomessa. "Mirror, Mirror"-hitillä läpilyöntinsä tehnyt kaksikko ei todellakaan ole mikään yhden hitin ihme, sillä "You Never Know", "Come'n Get Me", "Push It", "Let It All Be Sunshine" ja monet muut pauhaavat edelleen ysäribileissä ympäri Eurooppaa.

WALDO'S PEOPLE  tuli kuvioihin 1998 jättimäisellä megahitillä, jonka kaikki tietävät. "U Drive Me Crazy" on suomidancen virstanpylväs, kuten myös "I Dream", "Let's Get Busy" ja Suomen Euroviisunakin kuultu "Lose Control". Waldoa on kuultu myös Retroperjantain juontajana, ja livenähän mies on parhaimmillaan.

SCANDINAVIAN HUNKS on sitä mitä lupaa: "Maskuliinista menoa, treenattuja miesvartaloita ja karismaattisia persoonia". Hunksien show edustaa oman genrensä kansainvälistä huipputasoa, ja se on hiottu huippuunsa vuosien esiintymiskokemuksella! Hunksit takaavat yleisölle ja ennen kaikkea nykypäivän naisille ainutlaatuisen elämyksen. 

DJ TONY on Lapualta lähtöisin oleva, retrotiskijukkien terävimpään kärkeen kivunnut DJ-promoottori. Festareita ja yökerhoja ympäri Suomen jo 25 vuotta kolunnut kaveri hankki kannuksensa radiosta, ja pistää bileet pystyyn paikassa kuin paikassa järjettömän laajalla levystöllään ja miksaustaidoillaan.

DJ UNINEN nousi ysärifanien tietoisuuteen omilla nettilähetyksillään, ja on nykyään tuttu näky monissa ysäritapahtumissa. Monipuolinen DJ on tunnettu yllättävistäkin biisivalinnoista, leppoisasta habituksestaan sekä fanaattisesta ihailijaryhmästään. 

Näistä areenabileistä ei tule energiaa ja hauskanpitoa puuttumaan. Osta lippusi ennakkoon, kerää kaverit kasaan ja tule mukaan!


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-03:00