EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ma 28. - To 31.12.2020  /  TikettiStream  / 

Karanteeniteatteri esittää: Karnevaali 2020 (Lahden Kaupunginteatterin esitystaltiointi vuodelta 2020)

Karanteeniteatteri esittää: Karnevaali 2020 (Lahden Kaupunginteatterin esitystaltiointi vuodelta 2020) Liput

Karanteeniteatteri ja Lahden Kaupunginteatteri esittävät:

Karnevaali 2020

Lahden Kaupunginteatterin esitystaltiointi vuodelta 2020.

 

Karnevaali 2020 käsiohjelma

Lämmin kiitos kaikille, jotka ovat lähteneet mukaan Karnevaali 2020 -teokseen.

Prosessi lähti liikkeelle kaksi vuotta sitten ja hiljalleen joukosta on kasvanut yli sadan hengen yhtenäinen työryhmä. Mukana on taiteen ammattilaisia, opiskelijoita sekä iso joukko paikallisia lapsia ja nuoria.

Prosessi on ollut pitkä. Olen jo pidemmän aikaa tiennyt, keitä mukaan tulee, jonka ansiosta pystyin kirjoittamaan teoksen suoraan esiintyjillemme ja leikittelemään faktalla ja fiktiolla. Sisareni Selina Sillanpää, joka vastaa musiikista, on myös säveltänyt osan lauluista suoraan laulajille tietäen mihin kaikkeen he taipuvat. Myös koreografiaa on luotu esiintyjiä haastaen ja heistä inspiroituen.

Olen hyvin kiitollinen upealle työryhmälle, joka on tehnyt tätä työtä antaumuksella ja ryhmää kuunnellen. Olemme saaneet mukaan useita yhteistyökumppaneita, jotka ovat olleet valmiita heittäytymään mukaan uuteen produktioon. Tänä aikana on erityisen tärkeää toteuttaa yhteistyöhankkeita ja nähdä yhdessä jotain, mitä ei vielä ole olemassa.

Karnevaali 2020 on itsenäinen jatko-osa Suomen Kansallisteatterin päänäyttämön kantaesitykselle Karavaani 2017, jonka myös ohjasin ja käsikirjoitin. Nautin kokonaisvaltaisista projekteista, joissa joudumme ylittämään itsemme ja tuomme yhteen ihmisiä, jotka eivät välttämättä muuten koskaan kohtaisi, tehdä teatteria joka on vahvasti ajassa ja paikassa kiinni. - Jemina. Ohjaaja, käsikirjoittaja ja tuottaja

KÄSIKIRJOITUS, OHJAUS Jemina Sillanpää
SÄVELLYS Selina Sillanpää
KARNEVAALI-TEEMAN SÄVELLYS Sipe Santapukki
MUSIIKIN SOVITUS Tapio Viitasaari
KOREOGRAFIA Panu Varstala & Inga Björn
LAVASTUS, PUKUSUUNNITTELU Tiina Hauta-aho
VALOSUUNNITTELU Harri Peltonen
ÄÄNISUUNNITTELU Jukka Vierimaa
KÄSIKIRJOITUKSEN KONSULTOINTI Taija Rautio
TUOTANNON VALMISTELU Jemina Sillanpää ja Taija Rautio
TUOTTAJA Jemina Sillanpää


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Tallenne katsottavissa 28.12. klo 15:00 - 31.12. klo 23:59.

Stream-lippu

Osta stream-lippu päästäksesi seuraamaan tallennetta. Pääset katsomaan esitystä osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 28.12. klo 15:00 ja tallenne on katsottavissa 31.12. klo 23:59 asti. Lipunmyynti päättyy 31.12. klo 21:00. Lippukoodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Esityksen kesto n. 2h.