EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.1.2019  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Kari Ikonen Trio

Kari Ikonen Trio Liput

Ladataan…

Kari Ikonen Trio

Tulevaa live-albumiaan keikoilla äänittelevä super-trio esittää valikoitua repertuaaria kolmelta levyltään, sekä myös uutukaisia Kari Ikosen sävellyksiä, joita ei Suomessa olla vielä kuultu. Sähköä ja sähinää siis ilmassa taas!
Otteita uusimmalta levyltä:

Kari Ikonen Trio Soundcloud

2017 live-EPK video: https://youtu.be/PeH_us0wr0k
Jazzahead 2017 - Kari Ikonen Trio: https://youtu.be/IZlVGryVFdw

Lisää musiikkia, videota, arvosteluita, keikkapäivämääriä voit lukea täältä.


"Sävellyksellisesti, soitannollisesti ja tuotannollisesti levy on aikamme täysipainoisinta pianotriojazzia." (*****) -SuomiJazz

"Kari Ikonen Trio achieve an ensemble sound that is fresh, subtle, and tickled by gentle surprises." -Joe Woodard, DownBeat (USA)
 
"This is a wholly original take on the improvising piano trio." (****) -Jazz Journal (UK)

"One of the highlight sets of the 2017 Wangaratta Festival of Jazz" -Mal Stanley, ABC Jazz (AUS)

"Kari Ikonen trioineen näyttää uudella levyllään taivaan merkit." (*****)  -Kauppalehti

"Pianisti Kari Ikosen trion debyyttilevy Bright tuo poikkeuksellista valoa ja energiaa suomalaiseen nykyjazziin... Ikonen erottuu uljaasti edukseen tavanomaisista jazzliruttelijoista. Hän ei arkaile eikä säästele, vaan antaa musiikille koko sielunsa."  -Aamulehti

Karismaattinen ja ikoninen jazzpianotrio, joka huolella laadituilla omintakeisilla sävellyksillään, konventioista poikkeavilla sovituksillaan ja säkenöivän energisellä soitollaan on jo seitsemän vuotta hurmannut kuulijansa Moskovasta Washingtoniin, Nurmeksesta Melbourneen ja Lissabonista Tokioon.
Arvostettu saksalainen Ozella Music julkaisi yhtyeen ensilevyn Bright vuonna 2013. Ylistäviä arvosteluja Antarktista lukuunottamatta kaikilta mantereilta kerännyt levy valittiin saksalaisen JAZZTHETIK:in ja amerikkalaisen Something Else Reviews'in vuoden 2013 parhaiden levyjen listoille. Pari vuotta myöhemmin julkaistu Beauteous Tales and Offbeat Stories päätyi Emma-ehdokkaaksi ja peräti kymmenelle Eurooppalaiselle "vuoden parhaat levyt"-listalle. Kolmas levy Wind, Frost & Radiation ilmestyi huhtikuussa 2018 samaisen Ozellan toimesta.

Konsertteja KIT on soittanut pitkälti toista sataa, Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Belgiassa, Luxemburgissa, Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa, Tsekissä, Romaniassa, Turkissa, Virossa, Venäjällä, Koreassa, Japanissa, Taiwanissa, Kiinassa, Hong Kongissa, Australiassa ja Yhdysvalloissa.

Kari Ikonen - piano
Olli Rantala - kontrabasso
Markku Ounaskari - rummut

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/kar-ikonen-trio/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00

Showtime 20:30

Esityksen kesto n. 3h

Numeroimattomat istumapaikat