EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.12.2018  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kari Aalto Rock n Roll Sirkus, Sehr Schnell, Baardibois

Kari Aalto Rock n Roll Sirkus, Sehr Schnell, Baardibois Liput

Ladataan…

Kari Aalto Rock n Roll Sirkus, Sehr Schnell, Baardibois On The Rocksiin!
Liput: 9/10€
OTR-kortilla: 7/8€
Ovet: 21:00

21:30 Sehr Schnell
22:15 Baardibois
23:15 Kari Aalto Rock'n'Roll Circus

Kari Aalto Rock n Roll Sirkus saapuu kaupunkiin!

Kari Aalto
(Pertti Kurikan Nimipäivät) yhtyeineen tarjoaa Härmässä vielä ennenkuulumattoman Räp-, Rock- ja Metallimusiikkin yhdistelmän. Esitys sisältää ainutlaatuisen omintakeisen, euforiatasojen ylle yltävän musiikillisen sinfonian höystettynä huikeilla visuaalisilla efekteillä.

Aallon musiikissa kaikki tunneskaalamittarit paukkuvat punaisella alusta loppuun. Tarjolla on vuosikymmenen puhuttelevinta musiikkia kun, Jenkkejä, Japania ja Kiinaa myöten lavoilla kiertänyt ja kaikkialla yleisöä suuresti ihastuttaneen Aalto laukoo esityksessään ilmoille suorasukaisen koreilemattomia sanoituksiaan tyyliin; Naiset, Raha ja Viina.

Nyt tarjolla olevalta esitykseltä ei voida odottaa kuin yhtä asiaa; Kari Aalto ei koskaan jätä rakasta yleisöään ja fanejaan kylmäksi. Korkeelta ja Kovaa, täältä tulee KARI!

Rock ´n Roll !
OU-JEA !
Teitä on varoitettu... ja uusi kasetti tulossa. Aiempi Kasettipesä Oy:n julkaisema Janoinen Kulkuri.

Sehr Schnell
Sehr Schnell legendaarinen punkjyrä on nyt tehnyt 2 ½ vuotta keikkoja uuden tulemisensa myötä. Juuret ovat kuitenkin syvällä 70-luvulla. 40-vuotta tien päällä, josta suurin osa kotisohvalla. Tällä keikalla juhlitaan laulaja Stressin ja kitaristi Adin 60-vuotissynttäreitä. Mukana on myös vierailevia tähti, bändin aiempia jäseniä, joista mainittakoon Rubberduck Jones (Pelle Mijoona ym.). Spesiaalikeikka tiedossa.

Baardibois
Enskan ja Ziissin muodostama räpduo jonka kolmantena pyöränä on DJ. Enskan mukaan Baardibois on poika bändi perseestä ja kieltämättä jotain samaa kuin esim. Backstreet Boyseissa meinigissä on. Baardibois on julkaissut 2 erittäin hyvin myynyttä täyspitkää CD:tä. Onkin ihme että pojat on saatu näin pienelle lavalle esiintymään. Mutta niin kuin he laulavat "jos siitä saa massii mä lähden messiin".

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.