EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.5.2023  /  Teatteri Telakka  /  Tampere

Kärhi, osa 1: Kohtaaminen
klo 19:00 Ensi-ilta

Kärhi, osa 1: Kohtaaminen Liput

Kärhi - esitystrilogia kasvin, ihmisen ja runon mahdollisuuksista.

”Säpsähtäen
pimeässä huoneessa köynnöstävien
keskuuteen syttyy katse”
- Reetta Pekkanen

Kuinka kasvit ja ihmiset voivat toimia yhdessä taiteellisesti? Millaista näyttämötaidetta syntyy kun esiintyvä ihminen kietoutuu liikkeen ja runon myötä osaksi kasvien arvoituksellista todellisuutta?

Kasvien lisäksi lähtökohtana on Reetta Pekkasen runoteos Kärhi (2019). Pekkanen on palkittu nykyrunoilja, jonka teos käsittelee oivallisesti ihmisen muistin ja tunne-elämän kytkeytyneisyyttä laajempaan luonnon horisonttiin. Kaiken ytimessä on yhteyksien ymmärtäminen ja luominen, kietoutuneisuus muutoksen avaimena.

Trilogian ensimmäinen osa ’Kohtaaminen’ valmistuu Teatteri Telakan näyttämölle. Toinen osa valmistuu syksyllä 2023. Se toteutetaan liikkuvana esityksenä Tampereella. Kolmas osa toteutuu vuoden 2024 kuluessa.

”Avaruudesta ei niin vain lähdetäkään minnekään pois.”
- Reetta Pekkanen

Työryhmä
Nadja Räikkä
Tommi Silvennoinen
Vilhelmiina Sinervo

Esityksen lippujen oston yhteydessä on mahdollisuus tehdä lahjoitus Luonnonperintösäätiölle.

Luonnonperintösäätiö suojelee suomalaista luontoa, ensisijaisesti uhanalaista metsää. Säätiö hankkii lahjoitusvaroin luonnonalueita ja takaa niille luonnonsuojelulain mukaisen pysyvän rauhoituksen.

Vanhat metsät ovat elintärkeitä turvapaikkoja lukuisille lajeille ja korvaamattoman arvokkaita hiilivarastoja. Vanhojen, luonnontilaisten metsien suojeleminen on avainasemassa kiihtyvän lajikadon pysäyttämisessä. Ikimetsien suojelu on myös tärkeä ilmastoteko.

Luonnonperintösäätiö tarjoaa ainoana valtakunnallisena tahona suoran kanavan luonnonsuojeluun. Lahjoitukset käytetään alueiden ostoon, suojeluprosessiin ja syntyneiden luonnonsuojelualueiden vaalimiseen. Keräyslupa RA/2020/921.

www.luonnonperintosaatio.fi

www.teatteritelakka.fi


Aika: klo 19:00

Lipunmyynti netissä päättyy tuntia ennen esityksen alkua.

Lipunmyynti Teatteri Telakalla aukeaa tuntia ennen esitystä, teatteriin pääsee hetki ennen esityksen alkua.

Ryhmäliput (alk. 22 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä)

Opiskelijoiden ryhmälipulla (alk. 12 € / lippu väh. 10 hengen ryhmä) opettaja mukaan ilmaiseksi. Saadakseen ilmaisen lipun on opettajan heti tilauksen tehtyään otettava yhteyttä osoitteeseen office@teatteritelakka.fi varmistaakseen paikkansa esityksessä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lipunostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle.

Loppuunvarattuihin näytöksiin voi tiedustella viime hetken peruutuspaikkoja tapahtumapäivänä Teatteri Telakan ovimyynnistä, joka avautuu tuntia ennen esityksen alkamisaikaa.

Myynti loppuu 6.5.2023 18:00.