EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13. - La 15.7.2023  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Kapinafest 2023

Kapinafest 2023 Liput

Oletko valmis Nivalan Kapinaviikkoon? Kesän suuret ja kuumat bileet ovat pian käsillä ja ne järjestetään Tuiskulassa 13.-15. heinäkuuta! Saammeko esitellä, KAPINAFEST 2023! Luvassa on mahtava kattaus esiintyjiä eri genreistä!

KapinaFestin ensimmäisenä iltana, torstaina 13.7. lavalle nousee kotimaan ehdoton ykkösnimi KÄÄRIJÄ!

Vaihtoehtorapin mielenkiintoisin nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa – ja kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohdanteinen. Käärijä voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun ylivoimaisella äänivyöryllä, ja valikoitui Suomen Euroviisuedustajaksi Cha Cha Cha -kappaleellaan.

Energisistä live-esiintymisistään tunnettu Käärijä viljelee teksteissään uniikkia huumoria ja pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko pääkaupungin talot talven ajaksi. Käärijä diggaa raskaasta musiikista, mikä kuuluu hänen tuotannossaan nopeina rytmeinä ja ajoittain aggressiivisina soundeina. Artisti ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista.

Torstain tapahtuma on ikärajaton, aikataulut tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

***

KapinaFestin toisena iltana, perjantaina 14.7. lavalla nähdään Elonkerjuu, Kotiteollisuus, Kake Karisson, Antti Ketonen, Uniklubi ja Jonne Aaron!

Elonkerjuu etenee vuonna 2023 väkevästi kohti uusia kujeita ja konhootuksia. Kivijalka tukevasti lakeuksilla, muistaen mistä on kotoisin. Yhtye on myynyt urallaan kultaa, platinaa ja huikeat quatroplatinaa sekä pokannut lukuisia Emma-palkintoja. Yhtyeen singlet ovat soineet hienosti radiotaajuuksilla ja paikallisradioiden musiikkitoimittajat valitsivat yhtyeen XX-albumin vuoden levyksi 2019.

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Yhtye voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Kake Karisson on Pop&Rap-artisti, jonka kappaleet kannustavat ja rohkaisevat kuulijoita omien unelmien tavoitteluun ja sellaisen elämän luomiseen, joka saa syttymään. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat Spotifyn 50 viraalista -listalla korkealle sijoittuneet Tästä Tulee Hyvä Päivä ja Saa Mitä Haluat sekä mm. YleX:llä soinut Mitä Sydän Sanoo ja Suomen paralympialaisjoukkueen virallisena kisabiisinä ollut Soihtu. Aktiivisesti keikkaileva artisti on tunnettu energisyydestään ja hänen keikat tarjoavatkin katsojalle suuria tunteita laidasta laitaan.

Antti Ketonen lukeutuu Suomen suosituimpiin mieslaulajiin. Antin soolouran debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2017. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019. Tämän jälkeen komeaääninen artisti on julkaissut myös paljon uutta musiikkia. Antti Ketonen muistetaan myös suositun Neljänsuora-iskelmäyhtyeen entisenä solistina.

Uniklubi nousi suuren yleisön tietoisuuteen 2004 hitillään Rakkautta ja piikkilankaa.

Samana vuonna julkaistiin samanniminen debyyttialbumi. Uniklubi myi debyyttialbumillaan reilusti platinaa, pokkasi samana vuonna Emma-pystin parhaana rock-tulokkaana ja yhtye vakiinnutti nopeasti paikkansa Suomen musiikkikentällä. Muutaman vuoden hiljaisemman elon jälkeen Uniklubi teki näyttävän paluun ja uusien hittiensä myötä yhtye on saavuttanut asemansa kotimaisena kestosuosikkina.

Jonne Aaron, laulaja, lauluntekijä, muusikko, tuottaja ja entinen Negative yhtyeen keulahahmo on tehnyt menestyksekästä soolouraansa vuodesta 2012 asti myyden kultaa ja platinaa julkaisuillaan. Radioiden soittolistoilla viihtyvä artisti on tunnettu energisestä lavaesiintymisestään ja saa varmasti kuulijansa viihtymään.

Perjantain tapahtuma on K18, aikataulut tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

***

KapinaFestin kolmantena iltana, lauantaina 15.7. lavalle nousevat Jukka Poika, JP Leppäluoto, Sana, Neon 2, HesaÄijä ja Dingo!

Jukka Poika tunnetaan suomenkielisestä reggaemusiikista. Hän aloitti päätoimisen artistinuransa jo vuonna 2000, mutta tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2010 jättihiteillään. Oman tunnistettavan tyylinsä luonut Jukka Poika on persoonallinen artisti, jonka soundissa on yhä reggaen letkeyttä, mutta nyt myös aiempaa enemmän päivän pop-vaikutteita.

Intensiivisenä esiintyjänä tunnettu, karismaattinen JP Leppäluoto tunnetaan muun muassa Charon, Harmaja ja Northern Kings -yhtyeistään, sekä Raskasta Joulua -kokoonpanosta. Pitkän bändiuran jälkeen JP on jatkanut musiikin tekemistä aktiivisena ja menestyksekkäänä sooloartistina.

Modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana on suorapuheinen asennemimmi, jonka musiikissa elämän kipukohdat kääntyvät voimavaroiksi. 2000-luvun alkupuolella Sana tuli tunnetuksi ”mikserisensaationa” rap-biiseistään, joista yksi trendaa TikTokissa edelleen. Sana on myös duetoinut mm. Aki Tykin ja Sanin kanssa, sekä osallistunut X Factor Suomi -ohjelmaan edeten livelähetyksiin. Sanan liveshow on räväkkä ja energinen, suuria tunteita ja herkkää tulkintaa unohtamatta. Kappaleiden sanoitukset ovat aitoja, suoria ja rehellisiä ja nostavat vaiettujakin aiheita esille.

90-luvun supersuosittu yhtye Neon 2 on varmasti jokaiselle tuttu hiteistään Kemiaa, Ei yksinäinen unta saa, Polku... Vuonna 2017 Neon 2 teki paluun keikkalavoille huippuvuosien kokoonpanolla. Legendaarisen Polku-albumin julkaisusta tuli vuonna 2022 kuluneeksi tasan 30 vuotta ja juhlan kunniaksi yhtyeeltä ilmestyi single Jäljet. Muita radiossa paljon kuultuja uusia singlejulkaisuja ovat mm. Itseni kaltainen, Ikuisesti aina, Kohti maata, Pieninä palasina ja Et oo yksin.

HesaÄijä tunnetaan huikeana somepersoonana, jota seuraa Instagramissa jo lähes 27 000 ja Facebookissa yli 59 000 ihmistä. HesaÄijän tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa DJ Oku Luukkaisen kanssa tehty platinaa striimannut hittibiisi 7300 päivää (feat. Erika Vikman & Danny), Terassilta lentoon, Sauna lämpee sekä Pakettimatka.

Suomen ylivoimaisesti suosituimmaksi yhtyeeksi ja teini-idoliksi 1980-luvulla noussut legendaarinen Dingo-yhtye perustettiin Porissa vuonna 1982. Yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin 1984 ja sen jälkeen Dingosta kohisi koko Suomi! Jatkoa debyytille seurasi 1985 ja 1986, mutta ennen näkemättömästä menestyksestä ja suosiosta huolimatta Dingo kuitenkin hajosi Nivalan Tuiskulan keikan jälkeen valtaisan mediakohun saattelemana syksyllä 1986. Vuosia kestäneen tauon jälkeen Dingo palasi keikoille ja on jälleen tänä päivänä aktiivinen yhtye, joka keikkailee ahkerasti ympäri Suomea.

Lauantain tapahtuma on K18, aikataulut tarkentuvat lähempänä ajankohtaa.

www.tuiskula-nivala.fi/


Ikäraja: K-18 / Ikärajaton

Torstai ikärajaton, perjantai ja lauantai K-18

Facebook | Instagram | Youtube