EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - Su 3.4.2022  /  Kaapelitehdas  /  Helsinki

Kansainväliset Tatuointimessut / Helsinki Ink 2022

Kansainväliset Tatuointimessut / Helsinki Ink 2022 Liput


Helsinki INK - liput & info

Helsinki Ink -tapahtuman tatuointitaide hurmaa 1.-3.4.2022 Kaapelitehtaalla

Pohjoismaiden suurin tatuointitapahtuma järjestetään 1.-3.4.2022 Kaapelitehtaalla. Perinteinen tapahtuma kerää 140 tatuointialan parhaimmistoa Merikaapelihalliin. Heistä noin 75 ovat ulkomaalaisia taiteilijoita.

Tatuointikulttuuri on vuosien saatossa kasvanut ja saanut uusia piirteitä ja variaatioita. Helsinki Ink -tapahtuma tarjoilee laajan kattauksen Euroopan kuuminta tatuointitaidetta. Tatuoinnit ovat olennainen osa nykykulttuuriamme, taidettamme ja itseilmaisuamme.

Alun perin alan esittelyyn perustettu Helsinki Ink on vakiinnuttanut asemansa merkittävänä kuvataidenäyttelynä, joka hahmottelee koristeellisen tatuoinnin perinnettä ja sen jatkoa, perinteisen polynesialaisen, japanilaisen, länsimaisen tatuoinnin nykytrendejä, uudempia tyylejä, realistisia ja abstrakteja sekä niiden hybridiyhdistelmiä. Individualismin ilmaisu tatuoinnilla on juurtunut ihmiskuntaan pysyäkseen”, kertoo Finnish Tattoo Artists Association ry:n puheenjohtaja ja tatuoija Tony Raita.


Taiteen lomassa monipuolista ohjelmaa

Oheisohjelmat viihdyttävät yleisöä koko viikonlopun. Jokaisella tatuoijalla on vahvuutensa ja tyylinsä ja viikonlopun aikana on mahdollista seurata erilaisia tatuointitrendejä.

”Huippu tatuoijan kädenjälki on hänen henkilökohtainen tavaramerkkinsä. Se voi tarkoittaa monia eri asioita, kuten iholle otettavan kuvan muotoa, mittasuhteita, asettelua tai värimaailmaa. Päivittäin ohjelmassa Best of the day -tatuoinnin sekä eri tyylisuuntausten parhaimmiston valinta. Finnish Tattoo Artists Association valitsee tapahtumassa myös Vuoden suomalaisen tatuoijan. Helsinki Ink onkin loistava tilaisuus tutustua erilaisiin artisteihin sekä heidän ammattitaitoon”, kertoo tapahtuman tapahtumakoordinaattori ja tatuoija Kimmo Rosti.

Tänä vuonna Helsinki Ink järjestetään 27. kerran. Vuonna 1994 perustettu Finnish tattoo Artists Association ry on onnistunut luomaan Helsinki Inkistä alan arvostetun kulttuuritapahtuman ilman valtion tukea.

”Kiitämme Helsingin kaupunkia joustavasta näyttelytilan vuokraamisesta sekä kaikkia organisaatioita, yrityksiä ja yksityishenkilöitä, jotka ovat mahdollistaneet tapahtuman. Kansainvälisen tatuoijien yhteisön osallistuessa tuleva juhlavuosi tuo meille erinomaisen näkemyksen tatuointitaiteesta”, sanoo Rosti.


Helsinki Ink -tapahtumassa turvallisuus keskiössä

Tapahtuma noudattaa viranomaisten suosituksia. Alalla on päivittäinen hygienia, turvallisuus sekä niiden valvonta tarkkaa ja huolellista.

”Jokapäiväistä ja jatkuvaa ovat esimerkiksi maskien käyttö ja tartuntoihin liittyvien riskien minimointi. Helsinki Inkissä luonnollisesti otamme huomioon myös koronaan liittyvät hygeiniasuositukset”, kertoo Rosti.

www.helsinki-ink.fi/


Ikäraja: K-18 (ennen klo 18:00 alaikäiset huoltajan mukana).

Kolmen päivän liput vaihdetaan rannekkeeseen.