EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.11.2019  /  Vesileppis Areena  /  Leppävirta

Joulu Kannaksella: Kannaksen pojat & Eino Grön

Joulu Kannaksella: Kannaksen pojat & Eino Grön Liput

Joulu kannaksella -konsertti pohjautuu perinteisiin joululauluihin, joiden ohessa kuullaan tarinoita Kannaksen joulusta.  Kertojana Suomen paras Karjalan Kannaksen tuntija Markku Paksu.

Sota-asiantuntija everstiluutnantti Pekka Intke on koonnut sotilasnäkökulman alkaen kyseisestä syksystä. Yksi konsertin solisteista Juha Repo kuuluu Markku Paksun vetämään Karjalan (Sakkolan) ainutlaatuiseen maaomistajaryhmään.
 
80 vuotta sitten vietetty joulupäivä (1939) oli merkityksellinen Sakkolan suurhyökkäyksen torjumisen johdosta. Se oli kuitenkin monella "viimeinen joulu Kannaksella". Jotkut palasivat jatkosodan aikana Kannakselle mutta joutuivat myöhemmin jälleen lähtemään. Eino Grön syntyi tuona samaisena vuonna 1939.

Eino Grön aloitti uransa jo 1950-luvulla ja on ikuinen osa suomalaista kevyen musiikin historiaa. Hänen vähäeleinen ja karismaattinen esiintyjä ja juuri siksi hän on hurmannut suomalaiset.
 
Juha Repo on Kannaksen pojat -ryhmän perustaja. Puhallinmuusikko (Tampere filharmonia). Juhalla on esityksessä mukana 7 instrumenttia. Juha on tunnettu myös laulajana. Porin musiikkiopistossa hänen laulunopettajanaan toimi Elbe Nissinen (Leppävirran tyttöjä). Elben laulutunneilla Porissa kävi myös Eino Grön.

Tuiki Latvala on kokkolalainen muusikko. Huippukorkean äänen omaava Tuiki on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulusta viulistiksi. Latvala laulaa ammattilaiskuoro Tampere Cappellassa, jonka lisäksi hänellä on itse perustamansa Jousikvartetti Ruusunen. Tuiki on ollut mukana kahdella Tenso Europe Chamber Choir -kiertueella. Tänä vuonna Tuiki on mukana myös Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja -produktiossa.
 
Johanna Lantto on tamperelainen kuoronjohtaja ja muusikko. Hän on esiintynyt laulaen, harmonikansoittajana ja pianistina monissa sekä viihteellisissä että klassisissa kokoonpanoissa.

www.vesileppis.fi


Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:30

Pyörätuolipaikat löytyvät permannolta 1. riviltä. Avustajille on varattu paikat pyörätuolipaikkojen vierestä.