EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 21.9.2018  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Kanerva ja Ylva Haru

Kanerva ja Ylva Haru Liput
Takaisin

Ladataan…

Kanerva ja Ylva Haru esiintyvät Oulun Tuba Food & Loungessa perjantaina 21.9.KANERVA
Kanerva on lauluntekijä ja sanoittaja Helsingistä, jonka debyyttialbumi "Paritanssi" julkaistiin 2.3.2018. Levy on vahva ja intensiivinen kokonaisuus, joka tutkii pitkän parisuhteen kaarta alusta kirpeään loppuun saakka. Albumin julkaisi helsinkiläinen levy-yhtiö Texicalli Records.

Levyltä julkaistiin single "Kypsiä marjoja" lokakuussa 2016 ja kesäinen ralli "Muiden onni" samaisen vuoden elokuussa. Tämän vuoden alussa julkaistu "Joutomaat" -single puolestaan pääsi muun muassa Radio Suomipopin soittolistalle.

"Kanervan maaginen Kypsiä marjoja -sinkku herättää ehdottomasti musiikillisen nälän tulevaa pitkäsoittoa kohtaan. ...Yksi kiinnostavimmista musiikintekijöistä tällä hetkellä."
- Pekka Laine, Yle Radio Suomi

Kanervan lauluissa suomenkielinen kerronta kohtaa amerikkalaisen singer-songwriter -perinteen ja kaiken nivoo yhteen Kanervan vahva ääni sekä taitava kitarointi. Kanervan tekstien ote on kypsä ja avoin ja biiseistä löytyy tummia sävyjä, herkkyyttä ja rytmistä magiikkaa.YLVA HARU
Ylva Haru on uutta kotimaista folkia esittelevä laulaja-lauluntekijä, joka on luonut nahkansa uudelleen juurevan kitarasoundin ja lauluharmonian ympärille.

Vahvasti tulkittu tarinankerronta porautuu suoraan selkäytimeen pohtien tätä aikaa ja hyvää ihmisyyttä – kipuja, rakkautta ja kaihoa unohtamatta. Pehmeiden vokaaliosuuksien ja rosoisen folktunnelman oiva naimakauppa antavat kylmiä väreitä, mutta ei jätä kylmäksi. Parhaimmillaan Ylva Harun kappaleet ovat päättymättömiä lauseita, jotka jäävät kaivertamaan kuulijan mieltä.

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:30