EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.11.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kanae Nozawa – Tamiya Terashima – Maki Furugaki (JP) + Ida Elina

Kanae Nozawa – Tamiya Terashima – Maki Furugaki (JP) + Ida Elina Liput

Aiemmilla konserteillaan suomalaisyleisöt valloittanut Kanae Nozawa ensimmäistä kertaa Tampereella G Livelabin lauantaisessa päiväkonsertissa! Huippusuosittu japanilaismuusikko esittää monipuolisen konsertin mm. japanilaisia kappaleita ja omaa alkuperäistuotantoaan erhua soittaen ja laulaen. Mukana esiintymässä anime- ja elokuvamusiikistaan tunnettu Tamiya Terashima (mm. Studio Ghiblin Maameren Tarinat -animen ja Han’ochi -elokuvan säveltäjä sekä Nihon Falcom -pelistudion sovittaja) sekä pianisti Maki Furugaki.

Erhun eli "kiinalaisen viulun" ilmeikäs sointi on monille tuttu esimerkiksi elokuva- ja videopelimusiikista. Pitkistä historiallisista juuristaan huolimatta soitinta käytetäänkin maailmanlaajuisesti erittäin monipuolisissa yhteyksissä. Tästä myös Kanae Nozawan musiikin vetoava yhdistelmä maailmanmusiikkia, japanilaisia sävyjä ja pop-lauluja on upea esimerkki. Samalla konsertti on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan livenä elokuva- ja animesäveltäjä Tamiya Terashimaa.

Tutustu Nozawan tuotantoon etukäteen hänen YouTube-kanavallaan:
www.youtube.com/c/KanaeNozawa

Tervetuloa konserttiin kokemaan erhun valloittava sointi kaikessa kirjossaan!

Konsertin avaa kotimaan kantelehuippu Ida Elina, joka on mullistavalla esimerkillään osoittanut, mitä kantele voi 2010-luvulla olla. Hän on suvereeni laulaja ja popkanteletar, jonka coverit esimerkiksi Michael Jacksonin, Adelen ja Toton hiteistä ovat nostaneet hänet YouTube-ilmiöksi, jonka videoita on katsottu satojatuhansia kertoja ja hehkutettu ympäri maailmaa. Hänellä on myös vahva oma ääni lauluntekijänä ja popin lisäksi hänen omassa musiikissaan kuuluvat myös gospel-vaikutteet. Ida Elina on saanut klassisen musiikin koulutuksen mutta kehitti oman uniikin soittotapansa katsottuaan slap guitar -kitaravideoita YouTubessa. Ida Elina yllättää usein yleisönsä taikomalla sooloartistina suuresta konserttikanteleestaan esille kokonaisen orkesterin – uneksivat soinnut, groovaavat bassolinjat ja iskevät rumpukompitkin. Samalla hän laulaa vuorenvarmasti useilla kielillä, suomen ja englannin lisäksi mm. mandariinikiinaksi, japaniksi ja ranskaksi.

Facebook | Instagram | Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 13:00
Showtime klo 14:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 18.11.2023 13:00.