EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 9.9.2018  /  Äänekosken kaupungintalo  /  Äänekoski

Kamus-kvartetti

Kamus-kvartetti Liput
Takaisin

Ladataan…

Kulttuuritoimen syyskauden aloittaa paikkansa Suomen musiikkielämän huipulla vakiinnuttanut, viime vuonna 15-vuotisjuhliaan viettänyt Kamus-kvartetti, joka saapuu konsertoimaan Äänekosken kaupungintalon valtuustosaliin sunnuntaina 9.9. klo 15.00.

Vahvalla ja persoonallisella soitollaan hurmaava kvartetti on viime vuosina kiertänyt mm. Meksikossa, Englannissa, Ruotsissa ja Hollannissa, joukossa mm. menestyksekäs debyytti Amsterdamin Concertgebouw'ssa.  Kamukselta ilmestyi viime vuonna uusi levy, joka sisältää mm. Esa-Pekka Salosen jousikvarteton "Homunculus" maailman ensilevytyksen. Tällä levyllä kvartetti voitti EMMA-palkinnon vuoden parhaasta klassisen musiikin levystä 2018. Kvartetin edellinen levy, Sibeliuksen, Kaipaisen ja Tiensuun kvartetoista koostuva arvostelumenestys "Different Voices" voitti Yleisradion vuoden levy palkinnon vuonna 2016.

Helsingissä vuonna 2002 perustettu Kamus kävi laajat opintonsa kvartettina Sibelius-Akatemiassa, Euroopan kamarimusiikkiakatemiassa (ECMA) ja Britten-Pears ohjelmassa Englannin Aldeburghissa. Korkeatasoisen koulutus ja useat ainutlaatuiset taitelijat ovat auttaneet kvartettia löytämään oman äänensä. Merkittäviä tapahtumia ovat olleet opiskelu musiikin retoriikkaan ja klassismin ajan esityskäytäntöihin keskittyvässä ECMA:ssa, missä musiikin kielen ja rakenteiden läpivalaisu avasi, ja avaa edelleen, uusia näköaloja kvartettisoittoon. George Enescun oppilaana 1900-luvun alkupuolella ollut Hugh Maguire Aldeburgista puolestaan johdatteli kvartettia vanhaan eurooppalaiseen soittotraditioon ja jätti syvällä muusikkoudellaan ja suurella sydämellään pysyvän, kuultavissa olevan jäljen kvartetin sointiin.

Terhi Paldanius, 1.viulu
Jukka Untamala, 2.viulu
Jussi Tuhkanen, alttoviulu
Petja Kainulainen, sello

Ohjelmisto:
SIbelius: Adagio
Debussy: Jousikvartetto g-molli
Schubert: Jousikvartetto d-molli "Tyttö ja kuolema"

www.kamusquartet.com

www.facebook.com/kamusquartet
www.twitter.com/kamusquartet

 Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:30

Showtime 15:00, jonka jälkeen ovet suljetaan. Tulethan ajoissa paikalle.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.