EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 12.10.2023  /  Ritarihuone  /  Helsinki

Kamarikuoro Kampin Laulu: Pacem

Kamarikuoro Kampin Laulu: Pacem Liput

Pacem-konsertissa Kamarikuoro Kampin Laulu ja kitaristi Patrik Kleemola kantaesittävät Mikko Heiniön Konserton kitaralle kamarikuorolle. Konsertossa heijastuvat sodan kaiut, ja sen melodisissa aiheissa on aineksia mm. Ukrainan kansallislaulusta. Konserton viimeinen osa, Dona nobis Pacem antaa nimen ja aiheen konsertille, jonka ohjelmisto heijastelee rauhan ja sen etsimisen teemoja. Ajallisesti konsertin musiikki kattaa laajan kaaren Heinrich Schützin barokkimoteteista Hubert Parryn englantilaisen romantiikan kautta Knut Nystedtin, Julia Wolfen ja Eric Banksin musiikkiin.

Ennen konserttia klo 18.15 alkaen konsertin johtava Teemu Tommola esittelee konsertin ohjelmiston ja haastattelee nimiteoksen säveltäjää Mikko Heiniötä sekä solisti Patrik Kleemolaa.

Facebook
Instagram
Spotify

www.kampinlaulu.fi

www.kampinlaulu.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00
Ovet auki tuntia ennen.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto 1h 30min

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 12.10.2023 19:00.