EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 7.4.2023  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Kalmah + Mors Subita & Suotana

Kalmah + Mors Subita & Suotana Liput

Kalmah kylmentää Seinäjoen pitkänäperjantaina Mors Subitan ja Suotanan kanssa

Pitkän linjan metalliyhtye julkaisee yhdeksännen albuminsa toukokuussa 2023.

Reilusti viime vuosituhannen puolella Oulussa perustettu Kalmah tarjoaa pitkäsoiton viiden vuoden tauon jälkeen. Ranka Kustannus julkaisee seuraajan Palo-albumille toukokuussa ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu Haunted by Guilt lähtee soimaan 24.2.2023.

Kalmah kiertää laajasti Suomea jo ennen tulevaa pitkäsoittoa. Bändi aloittaa keikkaputken torstaina 30. maaliskuuta Helsingin On the Rocksista. Sen jälkeen kopla vierailee Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Jyväskylässä, jonne kevätkiertue loppuu 15. huhtikuuta.

Kovassa iskussa oleva Kalmah soittaa keikoilla myös tulevan levyn uusia biisejä. Samaa lupaavat mukana kiertävät Mors Subita ja Suotana.

Jo yli 20 vuotta melodista, trashinkatkuista kaaostaan levittänyt Mors Subita valmistelee viidennen albuminsa julkaisua, josta ensimmäinen single Blackout onkin tuoreeltaan juuri julkaistu. Tulevan kiekon biisejä on mukana ohjelmistossa jo nyt, aivan samoin kuin myös niin ikään tuoreen Through the mammoth Valley singlen julkaisseella Suotanalla, jonka kolmas pitkäsoitto Ounas I on kaupoissa jo 17. maaliskuuta.

Pohjoinen puhuri kaataa etelän vetelät, raapaisee Kalmahin ja Mors Subitan kotikenttää Oulussa ja houkuttelee Suotanan ystäviä Rovaniemeltä alaspäin. Jos joku on totaalista, niin tämä!

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00

Tapahtuma ikärajaton. Erillinen anniskelualue.

***

Aikataulu:
20:00 ovet
21:00 Suotana
22:00 Mors Subita
23:15 Kalmah

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Lippujen varausaika 2 päivää.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan voi osallistua Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla osoitteessa www.luonnonperintosaatio.fi/kampanjat/rytmikorjaamon-metsa

Myynti loppuu 7.4.2023 20:00.