EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.4.2023  /  Apollo Turku  /  Turku

Kalmah, Mors Subita & Suotana

Kalmah, Mors Subita & Suotana Liput

Kalmah kylmentää Suomen alkukeväästä Mors Subitan ja Suotanan kanssa.

Pitkän linjan metalliyhtye julkaisee yhdeksännen albuminsa toukokuussa 2023.

Reilusti viime vuosituhannen puolella Oulussa perustettu Kalmah tarjoaa pitkäsoiton viiden vuoden tauon jälkeen. Ranka Kustannus julkaisee seuraajan Palo-albumille tämän vuoden toukokuussa.

Kalmah kiertää laajasti Suomea jo ennen tulevaa pitkäsoittoa. Bändi aloittaa keikkaputken torstaina 30. maaliskuuta Helsingin On the Rocksista. Sen jälkeen kopla vierailee Tampereella, Turussa, Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Jyväskylässä, jonne kevätkiertue loppuu 15. huhtikuuta.

Kovassa iskussa oleva Kalmah soittaa keikoilla myös uusia biisejä. Samaa lupaavat mukana kiertävät Mors Subita ja Suotana.

Yli 20 vuotta melodista, trashinkatkuista kaaostaan levittänyt Mors Subita valmistelee viidennen albuminsa julkaisua ja on jo irrottanut siltä singlen Blackout. Tulevan kiekon biisejä on mukana ohjelmistossa, aivan samoin kuin Through the Mammoth Valley -singlen julkaisseella Suotanalla, jonka kolmas pitkäsoitto Ounas I on kaupoissa jo 17. maaliskuuta.

Pohjoinen puhuri kaataa etelän vetelät, raapaisee Kalmahin ja Mors Subitan kotikenttää Oulussa ja houkuttelee Suotanan ystäviä Rovaniemeltä alaspäin. Totaalisen kylmä alkukevät lähestyy...

Aikataulut:

klo 19:00 ovet
klo 19:30 Suotana
klo 20:30 Mors Subita
klo 21:30 Kalmah

www.apolloturku.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Pöytävaraukset seurueille (4-20 hlö.) aleksi@nightclub.fi

Tiedustelut apollo@nightclub.fi


Myynti loppuu 1.4.2023 19:00.