EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.6.2019  /  Klubi  /  Tampere

Kalmah, Brymir, Suotana

Kalmah, Brymir, Suotana Liput

Ladataan…

Kalmah, tuo pohjoisen suometallin mestari, kiertää Suomea hyvin valikoidussa seurassa Brymirin ja Suotanan kanssa. Kalmah julkaisi viime keväänä kahdeksannen Palo nimeä kantavan studioalbuminsa, joka ampaisi Suomen virallisen albumilistan kärkeen.

Melodista death metallia eeppisin maustein soittava Brymir julkaisi kolmannen täysipitkänsä 8.3. Ranka Kustannuksen kautta ja juhlistaa nyt uutta albumia keikoillaan. Suuressa nousussa oleva yhtye onkin nähty jo ympäri Suomen keikoilla ja suuntaa Toukokuussa myös Japaniin.

Suotana on myös pohjoisen kasvatti ja tituleerattu musiikillisesti Kalmahin pikkuveljeksi. Suotana julkaisi toisen "Land Of The Ending Time" nimeä kantavan albuminsa myös viime keväänä. Levyn myötä pohjoisen melodeath rykmentti sai paljon huomiota osakseen keskieuroopassa Rock Hard Magazinen keskiaukeamaa myöten.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 18 €, jos jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.