EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 17. - Su 21.11.2021  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsinki

Kallo Collective: The Divine Lie

Kallo Collective: The Divine Lie Liput

The Divine Lie – Jumalaton Valhe on palkitun Kallo Collectiven uusi tragikomedia, jonka innoituksen lähteenä on Anna Kortelaisen kirja Levoton Nainen - Hysterian kulttuurihistoria ja sen kuvaukset hysteriapotilaiden hypnoosinäytöksistä ja ilmiöistä sen ympärillä.

Teos vie katsojan hermoparantolan päivittäisiin rutiineihin ja arkeen sekä tähtipotilaiden esittämien absurdien kohtausten äärelle. Samankaltaisina toistuvat päivät ja tiukka kontrolli luovat ristipaineen, jossa sankarillisten ja sinnikkäiden hahmojen haaveet, toiveet ja voimainponnistukset yltyvät vimmaisen häpeämättömiksi ja aistillisiksi, määritellen ehkä kauneudenkin uudestaan. The Divine Lie -nimi viittaa julkihysteerisenä artistina tunnettuun Sarah Bernhardtiin ja hänestä käytettyyn määritelmään "jumalainen valhe" (divine lie). "Olen valhe, joka sanoo totuuden", hän julisti.

Työryhmän yhteistyönä luoma teos liikkuu eri taiteenalojen rajapinnoilla. Monitaiteellinen työryhmä koostuu klovnerian, tanssin, corporeal mimen, musiikin ja visuaalisen alan taiteilijoista. Teoksen ohjauksesta vastaa Pirjo Yli-Maunula, tähtipotilaina nähdään Reetta Honkakoski, Jenni Kallo, Ona Kamu, Tuovi Rantanen ja Hanna Terävä. Valosuunnittelusta vastaa Sofia Palillo, äänisuunnittelusta Hanna Rajakangas, musiikista Ona Kamu sekä lavastuksesta ja puvustuksesta Heidi Kesti. Teos on Kallo Collectiven tuotantoa.

Työryhmä

Ohjaus: Pirjo Yli-Maunula
Esiintyjät: Reetta Honkakoski, Jenni Kallo, Ona Kamu, Tuovi Rantanen ja Hanna Terävä
Valosuunnittelu: Sofia Palillo
Äänisuunnittelu: Hanna Rajakangas
Musiikki: Ona Kamu
Puvustus ja Lavastus: Heidi Kesti
Tuottaja: Sari Lakso
Tuotanto: Kallo Collective
Yhteistyössä Flow sirkus
Tukijat: Alfred Kordelinin säätiö, Jenny & Antti Wihurin rahasto, MES, Niilo Helanderin säätiö, Oulun Valistustalorahasto, Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus
Kiitokset: Hiljaisuus residenssi, Cirko - uuden sirkuksen keskus, Valvesali

Instagram
Facebook

cirko.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12

Ovet avataan tunti ennen esitystä.
Esityksen kesto 60 min.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.
Lastenlippu alle 18-vuotiaille.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot