EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–lör 9–21, sön 11–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

On 17. - Sö 21.11.2021  /  Cirko - Uuden Sirkuksen Keskus  /  Helsingfors

Kallo Collective: The Divine Lie

Kallo Collective: The Divine Lie Biljetter

Kallo Collective: The Divine Lie – Jumalaton Valhe

The Divine Lie – Jumalaton Valhe är belönta Kallo Collectives nya tragikomedi som är inspirerad av Anna Kortelainens bok Levoton Nainen - Hysterian kulttuurihistoria och dess skildringar om hysteripatienters hypnosvisningar och fenomenet kring det.

Verket för åskådaren till ett sanatoriums dagliga rutiner och vardag och till absurda akter som stjärnpatienterna utför. Dagarna upprepas som likadana. Den stränga kontrollen skapar ett tryck som förorsakar att de heroiska och ihärdiga gestalternas drömmar, önskemål och ansträngningar växer till ogenerade och sensuella och kanske även definierar skönheten på nytt. Namnet The Divine Lie refererar till den offentligt hysteriska Sarah Bernhardt och definitionen ”gudomlig lögn” (divine lie), som använts om henne. ”Jag är en lögn som säger sanningen”, deklarerade hon.

Verket som skapats som arbetsgruppens samarbete, rör sig i gränsmarken av olika konstformer. Den multikonstnärliga arbetsgruppen består av konstnärer inom clowneri, dans, fysisk mimik, musik och visuell konst. För regin ansvarar Pirjo Yli-Maunula, som stjärnpatienter ses Reetta Honkakoski, Jenni Kallo, Ona Kamu, Tuovi Rantanen och Hanna Terävä. För ljusdesign ansvarar Sofia Palillo, för ljudplanering Hanna Rajakangas, för musiken Ona Kamu och för kostymdesign Heidi Keisti. Verket är producerat av Kallo Collective.

Instagram
Facebook

cirko.fi


Åldersgräns: Rekommenderad åldersgräns 12+

Dörrar öppnar 1 timme innan föreställningen.

Längd 60 min.

Kort som berättigar till rabatt kontrolleras vid dörren.

Ifall det är evenemang- eller restaurangbegränsningar i kraft under evenemanget, kan det frågas efter coronaintyg vid evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor