EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.8.2021  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kalle Kinos, Loasteeze

Kalle Kinos, Loasteeze Liput

Pitkän linjan tekijät Kalle Kinos livenä On The Rocksissa!


Kalle Kinos on toiminut Suomen rappikentällä jo yli 20 vuoden ajan. Viimeisimmät Kalevacation-julkaisut Tiedemiehen kanssa ovat herättäneet paljon huomiota rapin kuuntelijoiden keskuudessa. Tällä hetkellä Kinos työskentelee uuden musiikin parissa, jonka julkaisijana toimii PME Records.

Loasteeze toimii mm. Sairas Tn sekä Julma Hn DJnä. Hän on myös kiertänyt Suomen klubien ja festareiden lisäksi Eurooppaa Masta Acen kanssa.

Ovet 20:00
Livet 22:00

Keikalla on rajoitettu kapasiteetti käytössä. Ethän tule kipeänä ja muistathan huolehtia hygieniastasi. Ota muut huomioon !

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot