EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 10.9.2024  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Kali Malone - Organ

Kali Malone - Organ Liput

ARVOSTETTU YHDYSVALTALAISSÄVELTÄJÄ KALI MALONE SUOMEEN SYYSKUUSSA

Yhdysvaltalaissäveltäjä Kali Malone palaa Suomeen syyskuussa. Helsingin Temppeliaukion kirkossa tiistaina 10. syyskuussa esiintyvän artistin konsertissa kuullaan valikoitu kokoelma uruille sovitettuja teoksia kriitikoiden ylistämiltä albumeilta All Life Long sekä The Sacrificial Code.

Selkeän näkemyksellisenä säveltäjänä ja esiintyjänä tunnetun Kali Malonen musiikki on kärsivällistä ja keskittynyttä, ja se rakentuu kehittyvien harmonisten syklien perustalle, jotka tuovat esiin piileviä tunneresonansseja. Sävellysten kestoa ja laajuutta koskevista odotuksista irti päästäminen tarjoaa kuulijalle tilaa pohdinnalle ja mietiskelylle. Hänen käsissään vuosisatoja vanhojen polyfonisten sävellysmenetelmien ja historiallisten viritysjärjestelmien kokeellisista uudelleentulkinnoista tulee portteja uusiin tapoihin hahmottaa harmoniaa, rakennetta ja itsetutkiskelua.

Tukholmassa ja Pariisissa asuvan Malonen musiikki uruille, kuorolle, kamarikokoonpanoille ja elektroakustisille formaateille on nopeasti saavuttanut kansainvälistä arvostusta. Coloradolaissyntyinen artisti on esiintynyt laajalti ympäri maapalloa lukuisisissa arvostetuissa konserttisaleissa, kuten Hampurin Elbphilharmoniassa, Pariisin filharmoniassa, Radio Francessa, Rockefeller Chapelissa, Grace Cathedralissa, Southbank Centerissä, Bozarissa, Schauspielhausissa, Berghainissa, Unsound-festivaalilla, Berliinin Atonalissa ja Kanal Pompidoussa sekä monissa muissa museoissa, nykytaiteen tiloissa, konserttisaleissa, kirkoissa sekä festivaaleilla kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja Australiassa. Hänen tilaustöitään ja residenssejään on tehty muun muassa Ina GRM:ssä, Venetsian biennaalissa, The Art Gallery of New South Walesissa, Orgelparkissa ja Lafayette Anticipationsissa. Malone tunnetaan myös yhteistyöstään ja esiintymisistä lukuisten taiteilijoiden, kuten Lucy Railtonin, Caterina Barbierin, Macadam Ensemblen, Leila Bordreuilin ja Drew McDowallin kanssa.

Konserttiin sisältyy Stephen O'Malleyn lisäsäestys useissa nelikätisissä urkukappaleissa. Yhdysvaltalainen kitaristi, tuottaja, säveltäjä ja kuvataiteilija on konseptoinut ja osallistunut lukuisiin drone- ja kokeellisen musiikin ryhmiin yli kahden vuosikymmenen ajan - Sunn O))), KTL ja Khanate ovat hänen tunnetuimpia projektejaan.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelusta 0600-1-1616 varausaika 2 arkipäivää.

Esteettömyys:
Avustajalle tulee valita lipputyypeistä oma 0 €-hintainen avustajalippu lipunoston yhteydessä. Avustajan tulee kulkea yhdessä avustettavan kanssa eli pelkällä avustajan lipulla ei pääse tapahtumaan.

Myynti loppuu 10.9.2024 19:00.