EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.10.2021  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Kalevi Louhivuori Quartet

Kalevi Louhivuori Quartet Liput

Kalevi Louhivuori Quartet on trumpetisti/pianisti Kalevi Louhivuoren, pianisti/klarinetisti Joonatan Henrikssonin, basisti Filemon von Numersin ja rumpali Aleksi Heinolan muodostama yhtye. Yhtye ammentaa musiikkiaan jazzin perinteistä, mutta samalla hakee rajojaan tyylejä rikkovana liveyhtyeenä. Louhivuori on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia suomalaisia jazzmuusikoita. Suomessa hän on tullut tunnetuksi Northern Governors -yhtyeestään sekä sävellyksistään ja sanoituksistaan Yonan albumeille.


Lobby Myyrmäen Facebook-sivu

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 21:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 22.10.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot