EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 2.3.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kalevauva.fi - Pieni Toivelaulukiertue

Kalevauva.fi - Pieni Toivelaulukiertue Liput

Humoristisella otteellaan yleisön sydämet lämmittänyt folkpop-duo Kalevauva.fi nähdään keväällä pitkästä aikaa keikoilla ympäri Suomen. Lipunmyynti keikoille käynnistyy keikkapaikkojen lipunmyyntikanavissa tiistaina 5. joulukuuta klo 9.

Pieni Toivelaulukiertue -nimellä kulkeva keikkasarja tarjoilee yhtyeen hittibiisien lisäksi interaktiivisia tuulia, sillä yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa esiintymisten sisältöön. Ennen keikkoja voi äänestää someäänestyksen kautta aihepiirejä, joista Kalevauva.fi toteuttaa kiertueelle täysin uuden kappaleen. Lisäksi esiintymisen aikana voi äänestää kännykällä illan aikana kuultavia biisivalintoja.

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen vuonna 2016 muodostama kokoonpano, jonka sanoitukset on kerätty suoraan kansan suusta, internetin keskustelupalstoilta. Helsingin Sanomat tituleerasi kaksikon heti alkuun ”kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja yhtye on sittemmin soittanut satoja keikkoja sekä kerännyt huikeita Youtube-katselulukuja. Kalevauva.fi on urallaan valittu Vuoden Vantaalaiseksi, julkaissut runokirjan ja kolme täyspitkää albumia, joista viimeisin, ”Kaupunkilaulut vol. 1”, niputti yhteen ratkiriemukkaita tarinoita suomalaiskaupungeista.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 2.3.2024 20:00.