EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.6.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Kaleidobolt, United Seafood

Kaleidobolt, United Seafood Liput

Kaleidoboltilta uusi levy, mittava Euroopan kiertue ja upea video.

Happorokkia, monimutkaisia rakenteita ja raskasta jytää syöksevä Kaleidobolt julkaisee järjestyksessään neljännen albuminsa toukokuun alussa.Yhtye on ottanut aimo harppauksen eteenpäin kiitellyn debyyttilevynsä Bitterin jälkeen. This One Simple Trickon tiukka ja monipuolinen massiivi, jossa Sampo Kääriäinen (kitara, laulu ja koskettimet), Marco Menestrina (basso,laulu,koskettimet) ja uusi rumpali Mårten Gustafsson esittelevät äärimmäisen, mutta samalla ilmavan jyräjytän perus-ja jatko-opinnot sekä opinnäytetyön samassa paketissa. Basisti Menestrinan mukaan rumpali Gustafsson ”on tuonut bändiin mukaan erittäin luovaa musiikillista ajattelua, jonka sivutuotteena syntyy uudenlaista viihdettä ja jopa humoristisia makupaloja yhtyeen ystäville. Kaleidoboltei ole koskaan kuulostanut näin hurjalle ja innostuneelle samanaikaisesti”.

This One Simple Trickiln materiaali on välitöntä sekä tarttuvaa, ja Gustafssonin eteenpäin vievä säälimättömän groovaava rumputyöskentely tukee täydellisesti Menestrinan ja Kääriäisen nerokasta riffittelyä.This One Simple Trick nauhoitettiin pääasiassa E-Studiolla viime syyskuussa ja viimeisteltiin nopeasti sen jälkeen Wastement-kollektiivin tiloissaTampereella. Tuotannosta ja miksauksesta otti vastuun Niko Lehdontie (OranssiPazuzu, Kairon:IRSE!), jonka jäljiltä suuri soundi toimii loistavasti niin yhtyeen leppoisampaan popimpaan vaihteeseen, monimutkaisiin progressiivisiin rakenteisiin kuin raskaampaan louhintaan. Levyn keskeisin tunnelman voi todistaa kuuntelemalla-ja myös katsomalla-Svart Recordsin YouTube-kanavalta yhtyeen videon I Should Be Running. Svartin tiedotusyksikkö suosittelee vahvasti katsomaan videon kokonaisuudessaan loppuun saakka, koska ei halua pilata kaikkia lyhytelokuvan juonen käänteitä.
Kaleidoboltin This One Simple Trick julkaistaan 6.5.2022, jolloin bändi on jo vauhdissa halki Euroopan yhdessä amerikkalaisen Sacri Monti-yhtyeen kanssa. Kiertue alkaa 3.5. Pariisista ja päättyy24 keikkaa myöhemmin Oslon Revolveriin. Kaleidobolt juhlistaa kotimaassaan levynsä ilmestymistä Kuudes Linja-ravintolan julkaisukeikalla 4.6.2022.

Illan avaa United Seafood

United Seafood, the princes of the Helsinki-below-the-surface-heavy-and-rocking -musical madness. The rarely seen, heard or otherwise witnessed band puts the heavy in the metal for this extra special celebration of new Kaleidobolt music partyvaganza. If you wanna see this band, you better come now or wait for years.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Kuudennen Linjan turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.kuudeslinja.com/turvallisuus

Myynti loppuu 4.6.2022 19:00.