EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.6.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kaleidobolt -levyjulkkarit, Rokets

Kaleidobolt -levyjulkkarit, Rokets Liput

Ladataan…

KALEIDOBOLT BITTER LEVYJULKKARIKEIKKA HELSINGIN ON THE ROCKSISSA 14.6.2019!

Kaleidobolt on vuonna 2014 Helsingissä perustettu voimatrio, jonka musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin, jota seuratessa suojalasien käyttö on vähintäänkin suositeltavaa. Jos Kaleidobolt olisi ollut olemassa 70-luvulla, saatettaisiin Suomesta muistaa yksi valtava rocklegenda enemmän.

Kaleidobolt on julkaissut Kaleidobolt (2015) ja The Zenith Cracks (2016) -albuminsa saksalaisen Pink Tank Recordsin kautta ja kiertänyt useaan otteeseen Euroopassa. Kaleidoboltin kolmas albumi nimeltä Bitter julkaistaan 31.5.2019 Svart Recordsin toimesta.

Rokets on uudehko helsinkiläisyhtye, jonka juuret on vahvasti 70-luvun vauhtirokissa, kuten Hurriganesissa ja Cheap Trickissa. Ahkerasti keikkaileva yhtye on niittänyt mainetta mahtavana livebändinä, jonka bensankäryisillä keikoilla hiki valuu sekä lavalla että yleisössä.

Illan aikataulu:
Ovet: 20:00
Rokets: 21:00
Kaleidobolt: 22:00

Lisätiedot:
www.rocks.fi
http://altagency.fi
www.facebook.com/kaleidobolt
www.facebook.com/roketshelsinki


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.