EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.3.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Kaleidobolt – 10 Years Still Here!, Killing Frost

Kaleidobolt – 10 Years Still Here!, Killing Frost Liput

Kaleidobolt juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan Kuudes Linjalla maaliskuussa. Vuonna 2014 Helsingissä perustetun Kaleidoboltin musiikissa yhdistyvät progressiiviset biisirakenteet, murskaavat riffit ja psykedeeliset äänimaisemat. Ajava groove ja murea räime päätyvät yhtyeen käsittelyssä armottomaan törmäystestiin, jota seuratessa suojalasien käyttö on vähintäänkin suositeltavaa. Kaleidobolt on huippuunsa viritetty ja arvaamaton livebändi, joka on ansainnut maineensa energisenä livekokoonpanona soittaessaan satoja klubi- ja festivaalikeikkoja ympäri Eurooppaa. Jokainen yhtyeen livenä nähnyt tietää takuulla mistä on kyse.

Bändin omintakeinen armotonta vauhtia etenevä kaahaava ilmaisu on täysin ennalta-arvaamatonta, joka pitää kuulijansa hereillä. Jokaisen mutkan takana odottaa jotain yllättävää ja odottamatonta. Kaleidoboltin talla pohjassa etenevä antaumuksellinen proto-metalli pitää upealla tavalla kädestä bluesrockin kesyttömyyttä ja psykedeellisen rockin ennakkoluulottomuutta. Kaleidobolt on vauhdikas, nopea, hurja, hikinen ja ennen kaikkea äärimmäisen vilpitön.

Bändi on julkaissut uransa aikana neljä albumia, josta viimeisin This One Simple Trick julkaistiin vuonna 2022 Svart Recordsin toimesta.

Helsingissä perustettu Killing Frost sulattaa saumattomasti samassa sopassa melankoliset melodiat, synan ja kitarasoolot 80-luvun lopun tyylin hardcoren ja metallin perustaan. Tämän DIY-kulttuurin veteraaneista koostuvan ankean viisikon äänimassa kuvastaa täydellisesti sitä, miltä tuntuu viettää aikaa pimeydessä, luoden kokemuksen, jossa sooniset kerrokset yhdistyvät karun energian kanssa. Varaudu kokemukseen, joka heijastaa Suomen talviöiden kylmyyttä, kun Killing Frost luo musiikillisen maiseman, joka kaikuu itse pimeyden sielusta.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 8.3.2024 19:00.