EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13. - La 23.10.2021  /  Teatteri Takomo  /  Helsinki

Kaksi luisevaa rusakkoa

Kaksi luisevaa rusakkoa Liput

Kaksi luisevaa rusakkoa - komedia putoamisesta

Kaksi rusakkoa –teatteriryhmän toimisto. Kaksi keski-ikäistä näyttelijää. Puhelin ei soi. Rahoitus on leikattu. Ympärillä käy suhina. Turbiinivoimala, kulttuurikompleksi sykkii elämää pienen toimiston seinien takana. Raha ja kilpailu puhuvat. Vauhti on rusakoille liian kova. He eivät osaa asemoida itseään ympäröivään pöhinään. Kukaan ei meinaa huomata heitä, vaikka pupunkorvat ovat komeat.

Kaksi luisevaa rusakkoa on kepeän kipeä komedia. Se kertoo kahden pitkän uran tehneen, keski-ikäisen näyttelijän selviytymisestä tämän ajan vauhdikkaassa ja kovassa ilmapiirissä. Vakavasta aiheestaan huolimatta teos nauraa lempeästi henkilöilleen, ikääntymiselle, työelämän vaatimuksille sekä maailman suunnattomalle menolle. Se kertoo myös pitkästä ystävyydestä, jakamisesta ja luottamuksesta.

ideointi: Minna Puolanto, Irina Pulkka ja Nelly Juulia Kärkkäinen
käsikirjoitus: Minna Puolanto
ohjaus: Nelly Juulia Kärkkäinen
valo- ja äänisuunnittelu: Jere Kolehmainen
pukusuunnittelu: K Rasila
videosuunnittelu ja valokuvat: Mark Sergeev
lavastus: työryhmä

näyttelijät: Minna Puolanto, Irina Pulkka

teatteritakomo.fi/


Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Numeroimattomat paikat.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkastetaan ovella.

Kesto n. 2 h, sisältäen väliajan.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot