EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

KAJO, Moirai

KAJO, Moirai Liput


KAJO

Utuinen ja herkkä popyhtye KAJO esiintyy 6.10. Semifinalissa! KAJO ammentaa inspiraatiotaan suomalaisesta iskelmästä, Lontoon sumuisista kaduista, sekä luonnon ja ihmismielen ilmiöistä. Yhtye on julkaissut yhden kokopitkän albumin "Periferia", ja on ottanut uudemmassa tuotannossaan askeleen kohti elektronisempaa saundia. KAJO juhlistaa Semifinalin keikallaan 29.9. julkaistavaa "Lopputili"-sinkkua, joka kertoo kohtalon ottamisesta omiin käsiin. KAJO:on kuuluu kolme jäsentä: laulaja-kiipparisti Sara Joensuu, kitaristi Saku Anttila ja monitoimi"kiskajäbä" Juho Salaterä.

MOIRAI

Moirai on 2022 perustettu yhtye, jonka soundimaailma rakentuu orgaanisten soittimien ja elektronisen tanssimusiikin ennakkoluulottomaan yhdistelmään; kappaleissa huokuu sekä 60-luvun rock-henki että Berliinin teknoluolien kaiut. Heleät lauluharmoniat, jytisevät kompit sekä dramaattinen tarinankerronta vie kuulijan psykedeeliselle tripille aina Manalan porteilta korkealle stratosfääriin asti.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 6.10.2023 20:00.