EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.3.2024  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Kaisa´s Machine, Kaima

Kaisa´s Machine, Kaima Liput

Kontrabasisti Kaisa Mäensivun luotsaama kvartetti perustettiin syksyllä 2015. Siitä lähtien Masiina on herättänyt nousujohteista kiinnostusta, ja on esiintynyt Suomen niin suurimmilla jazzfestivaaleilla kuin ulkomaillakin.

Kaisa’s Machinen ensimmäinen albumi, vuonna 2017 ilmestynyt In the Key of K esitteli kypsän näkemyksen modernista jazzista ja laatuyhtyeen saumattomasta yhteistoiminnasta Mäensivun sävellysten muodossa. Jatkuvasti uusia reittejä etsivä ja yhä persoonallisempaan suuntaan etenevä energisen kupliva kansainvälinen yhtye tuo Mäensivun monikerroksisen musiikin henkiin.

Ennen Masiinaa esiintyy nelihenkinen jazz-yhtye Helsingistä, Kaima. Keväällä 2020 perustettu Kaima soittaa omia, vahvan melodisia sävellyksiään, jotka maalaavat luonnon ja mielen maisemia

21:00 Kaima
22:00 Kaisa´s Machine

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected] / 0505543666.

Myynti loppuu 16.3.2024 21:00.