EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 31.7.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kairon; IRSE! + Radio Supernova

Kairon; IRSE! + Radio Supernova Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 27.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 13.3.2021 mennessä.

***

"Vahvana livebändinä tunnetun nuoren pohjalaisbändin huuruisessa avaruusmusiikissa on kuultavissa vaikutteita 70-lukulaisesta progesta ysäri-alternativeen. Välillä kitarat vinkuvat kauniisti shoegaze-tunnelmissa, välillä junnaillaan massiivissa krautrock-äänivalleissa. Ennakkoluulottomasti yhdistelevän Kairon; IRSE!:n voimakas soitto, heleät vokaalit ja upeat kappalerakenteet pääsevät kuitenkin parhaiten oikeuksiinsa lavalla." - Flow Festival.

Kairon; IRSE! julkaisi vuonna 2014 Bandcampissa albuminsa Ujubasajuba, joka kiinnitti musiikkiblogien huomion ja keräsi ylistäviä arvioita. Vuoden 2017 alussa yhtye julkaisi uuden, progressiivisemman Ruination -albumin. Svart Records julkaisi uuden albumin lisäksi myös Ujubasajuban ensi kertaa fyysisessä muodossa. Yhtyeen kolmas albumi Polysomn julkaistiin 11. syyskuuta 2020.

Illan avaa mansegazeksi musiikkiaan luonnehtiva Radio Supernova. Yhtye sai alkunsa rakkaudesta maailmaa suurempia kitaravalleja ja avaruuteen kurkottavia äänimaailmoja kohtaan. Soit Se Silti -levy-yhtiö julkaisi yhtyeen Tähtiin-debyyttialbumin vuoden 2019 maaliskuussa.

Siinä missä Tähtiin kietoi eteerisellä, toismaailmallisella tunnelmallaan kuulijansa usvaiseen purppuraan, Radio Supernovan tammikuussa 2021 julkaistava toinen levy Takaisin palauttaa kuulijansa korkealta ja varoittamatta maan pinnalle, jossa sävyt ja tunnelmat ovat kalpeita ja sähköisiä. Albumin kappaleet antavat kuulijalleen mahdollisuuden ajattomien teemojen ja ilmiöiden tarkasteluun ja kuljettavat tämän niin kauneimpien kuin myös kaikista kipeimpien asioiden äärelle. Levyn ensimmäinen single Väkivaltaa julkaistiin syyskuussa 2020.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

G Livelabin tapahtumat toteutetaan rajoitetulla yleisökapasiteetilla. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetulla hygienialla takaamme asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallisen tilaisuuden.

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus