EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.12.2023  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kairo Stand Up Klubi

Kairo Stand Up Klubi Liput

Joulu on jo ovella ja kotona mahdollinen joulustressi alkaa lisääntymään. Ei hätää. Suosittelemme kaikille joulustressiä poteville tai sitä pelkääville nauruterapiaa Ravintola Kairon Stand Up Klubilla. Toimii myös erinomaisesti esimerkiksi joulu ostospäivän päättävänä palauttavana ohjelmana tai vaikkapa pikkujouluina. Lämpimästi tervetuloa!

Arttu Järvinen on stand upin Honda Monkey. Pelkän ulkomuodon perusteella luulisi, että homma leviää jo ennen alkujaan, mutta sitten se vain lähtee toimimaan joka kerta. Artun tarkat omintakeiset havainnot ja elävästi kuvaillut nolot tilanteet saavat yleisön niin nauramaan kuin hyvälle tuulelle vielä pitkään keikan jälkeenkin.

Lasse Oikarinen on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, joka tekee kulloisestakin esityksestä omaleimaisen. Lassen leppoisa lavaolemus ja helposti samaistuttavat jutut yhdistettynä useiden satojen keikkojen kokemukseen, takaavat onnistuneen nauruelämyksen monenlaisissa tilaisuuksissa.

Pyry Valtonen on Suomen hauskin sinettäläinen. Jos et vielä tiedä missä tämä Lapin helmi nimeltä Sinettä on, niin Pyryn keikan jälkeen kyllä tiedät. Pyry on lupsakka pohjoisen kasvatti, murehtimisen maailmanmestari ja sympaattisuudessaan ainakin maajoukkuetasoa. Pyryn keikalla ei energiaa eikä naurua puutu kun tämä puhelias lappilainen ottaa tilanteen haltuun paikassa kuin paikassa.

ravintolakairo.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Ovet 1 tunti ennen.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2 €.