EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.11.2023  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kairo Stand Up Klubi

Kairo Stand Up Klubi Liput

Taas luvassa on nauruhermoja kutkuttava ilta Ravintolan rauhassa, pois Kodin hälystä, kun lavalle nousevat koomikot Antti Haapala, Johanna Tohni sekä Jape Grönroos.

Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan.

---

Johanna Tohni on reilu neljäkymppinen koomikko, joka on kiertänyt klubeja ympäri Suomea jo kymmenen vuotta. Hän on äiti-ihminen, suorapuheinen ja nopea jutuissaan ja liikkeissään. Esiintyy useilla klubeilla ja festareilla Suomessa. Mukana TTT-klubin supersuositussa stand up showssa Mars vs. Venus? 1 ja 2 sekä Nelosen Stand up! -ohjelmassa.

---

Jape Grönroosille - tälle kaksosten isälle ei perhe-elämässä mikään ole pyhää, vaan hän päästelee kuin olisi tulossa mutkaan ennen lähtösuoraa, ilman kypärää ja liian pienellä vaihteella. Hän on hiljainen yrittäjä, joka rakentaa talon ilman vasaraa, koska se vaan nyt on helpompaa – tule ja ota selvää, miksi. Kasvattajana hänestä huokuu itseluottamusta, onhan hänellä vaja, jonka takana on nokkosia.

kairoravintola.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Ovet 1 tunti ennen.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 2 €.

Myynti loppuu 18.11.2023 18:00.