EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.6.2023  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kairo Stand Up Klubi

Kairo Stand Up Klubi Liput

Valmistaudu nauruhermojasi koetteleviin hetkiin, kun Ravintola Kairo Stand Up Klubi näkee päivänvalon 3.6.

Ensimmäisellä klubilla lavalle nousevat Heikki Vilja, Mika Eirtovaara sekä Saana Peltola. Lämpimästi tervetuloa Kodin hälystä Ravintolan rauhaan.

Yli kymmenen vuotta keikkaillut Heikki Vilja on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta sekä Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta. Vauhdikas Heikki on iloinen, mukava ja sympaattinen.

Mika Eirtovaara on kuulunut jo yli 20-vuotta suomalaisen stand up -komiikan kivijalkoihin. Suurelle yleisölle hän tuli tunnetuksi Nelosen Stand Up! -ohjelman energisenä isäntänä. Hän on myös erittäin kokenut ja käytetty komediaohjaaja maamme eri teattereissa. Mika peilaa lavalla omaa elämäänsä ja maailmaa, joita hän katsoo itsepintaisesti komedialasiensa läpi. Eirtovaara kuvailee itse komiikkaansa vääristyneeksi tragediaksi.

Saana Peltola on vanhempi kuin Homer Simpson, nuorempi kuin Jenni Haukio ja hauskempi kuin ilmainen viina! Saana on naurattanut yleisöjä ympäri Suomen teattereista televisioon jo yli kymmenen vuotta ja hänellä on takanaan yli 900 stand up -keikkaa.

kairoravintola.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00
Ovet 1 tunti ennen.

Esityksen kesto noin 90 min sisältäen väliajan.