EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.10.2021  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

KAIP

KAIP Liput

Popromantikko KAIP juhlii debyyttialbuminsa ”SADHALL” julkaisua Suvilahden Tiivistämöllä perjantaina 29.10.!

Mulle tärkein musiikki on aina ollut sellaista, jossa on samaan aikaan vahvoja, melankolisia tunteita ja tanssittavaa rytmikkyyttä. Tuossa ristiriidassa on mulle isoin mahdollinen voima, mikä musiikissa voi olla. Tätä voimaa ja taikaa haluan saada aikaan myös mun omilla biiseillä. Mä haluan, että mun musiikki liikuttaa niin henkisesti kuin fyysisesti. Vaikka mun kappaleissa on usein surua ja tuskaa, niiden tekemisellä on mulle ja toivottavasti myös kuulijalle parantava ja voimaannuttava vaikutus”, vahvassa nousukiidossa oleva artisti kuvailee.

www.fullsteam.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot