EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 18.8.2019  /  Vivamo  /  Lohja

Konsertti: Kaikuja Karjalasta – Sibeliuksen häämatkan maisemista

Konsertti: Kaikuja Karjalasta – Sibeliuksen häämatkan maisemista Liput

Ladataan…

Jussi Makkosen (sello) ja Nazig Azezianin (piano) konsertissa kuullaan Sibeliuksen kalevala-aiheisia sävellyksiä, jotka syntyivät ennen ja jälkeen Sibeliusten 1892 Karjalaan suuntautuneen häämatkan. Matkansa jälkeen Sibelius sävelsi mm. Karelia-musiikin, jossa yksi osa on kalevalaista runonlaulua, jota Pedri Shemeikka esitti Sibeliukselle.

Konsertissa esitetään mm. Karelia-sarjan, Impromptun op. 5/5 sekä Drömmen op. 13/5, jota säveltäessään Sibelius löysi kalevalaisen poljennon sävelkieleensä. Kappaleiden lomassa muusikot kertovat tarinoita Sibeliusten häämatkasta Karjalaan sekä kalevalan ja runonlaulun merkityksestä Sibeliuksen sävellystuotannossa ja konsertissa kuultavissa kappaleissa.

Vuonna 2015 julkaistiin Jussi Makkosen ja Nazig Azezianin Sibelius -levy, jonka teemana on Kalevala Sibeliuksen inspiraation lähteenä. Levyn ohjelmaa on esitetty noin 500 000 koululaiselle eri puolilla Suomea.

vivamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 14:00

Upea Sibelius-konsertti kauniissa Vivamossa. Konsertin paikka Vivamossa tarkentuu lähempänä.

Lisätiedot Vivamon vastaanotosta vivamo@sana.fi tai 0207 681 760