EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.8.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Kah Pao, Sonia

Kah Pao, Sonia Liput

KAH PAO

Kah Pao:n musiikki on synkkää indie-poppia, jossa yhdistyy akustinen piano ja elektroninen maailma. Biiseissä on usein öinen ja kohtalokas tunnelma, eikä vaikeita yhteiskunnallisia aiheita väistellä. Etuoikeudet, nuorten mielenterveys ja miesten tunteista puhumisen vaikeus pyörii usean biisin aiheena viimeisimmällä julkaisulla Kah Pao EP II.

SONIA

Sonia on Jyväskylästä ponnistava, sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava artistitulokas. Vahvan musiikkitaustan omaavalla Sonialla on takanaan lukuisia keikkoja rumpalina. Nyt soolouraan keskittyvä artisti säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Alternatiivisen popin maastossa liikkuvan artistin musiikissa voi kuulla vaikutteita niin 070 Shakesta kuin Jordan Rakeista.

Sonian ensimmäinen julkaisu Kirjeitäsi (2022) kuljettaa kuuntelijan leijailevan kesäromanssin päätepisteeseen. Seuraava single Kun ihastuu kuvailee kauniisti tunteita eron ja uuden ihastumisen välimaastosta. Artistin yksi kuunnelluimpia julkaisuja on vuonna 2023 ilmestynyt Näätkö sen? (feat. Lauri Haav), joka kertoo ihmissuhteista, joissa lahjakas ja valovoimainen ihminen ei aina näe omia kykyjään.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 2.8.2024 19:30.