EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 3.5.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kælan Mikla (IS), Kanga (US)

Kælan Mikla (IS), Kanga (US) Liput

ISLANTILAINEN SYNTH-PUNK-TRIO KÆLAN MIKLA JA YHDYSVALTALAINEN KONEMUUSIIKIN LUPAUS KANGA ON THE ROCKSIIN TOUKOKUUSSA

Islantilainen synth-punk-yhtye Kælan Mikla ja yhdysvaltalainen elektronisen musiikin lupaus Kanga saapuvat ensi kertaa Suomeen tuoreimpien albumijulkaisujensa saattelemana. Kevään kiinnostavin konemusiikin iltama koetaan tiistaina 3. toukokuuta Helsingin On the Rocksissa.

Mm. Cocteau Twinsiin ja Xmal Deutschlandiin verratun Kælan Miklan tummanpuhuva ja hypnoottinen soundi ryydittyy kuiskaavan runomaisilla islanninkielisillä vokaaliraidoilla, jotka vievät kuulijan syvälle jäämaan myyttiseen kansanperinteeseen. Aavemainen goottiestetiikka on olennainen osa uhkaavalta tuntuvaa ja hämyisää tanssimusiikkia. Lokakuun puolessa välissä ilmestynyt uutuusjulkaisu ”Undir Köldum Norðurljósum” on punkista ja no-wavesta inspiroituneen trion neljäs kokopitkä ja sillä vierailee ranskalaisyhtye Alcest.

Tuoreimman albumikokonaisuutensa ”You and I Will Never Die” kuluvan vuoden maaliskuussa julkaisseen Kangan tuotanto on synkkää post-apokalyptista poppia vahvoilla darkwaven vaikutteilla ja kiemurtelevilla melodioilla maustettuna. Gary Numanin kanssa Iso-Britanniaa vuonna 2019 kiertänyt kalifornialaisartisti rymisti musiikkimaailman tietoisuuteen kriitikoiden ylistämällä nimikkoalbumillaan vuonna 2016. Sitä seurannut ”Eternal Daughter” -EP (2020) vahvisti muusikko-tuottajan paikan genrensä kiinnostavimpien nousukkaiden joukossa: ”From start to finish, Eternal Daughter showcases her mastery of production and songwriting, from glitchy vocal effects subtly meshing with the controlled synthetic energy and dynamic percussion of ”Daughter” to the forceful shifts in rythm on ”Control”.” - ReGen Magazine

www.kaelanmikla.com
www.facebook.com/Kaelanmikla

www.instagram.com/kaelanmikla
www.found.ee/kanga
www.facebook.com/kangakullt
www.instagram.com/kangakult
www.fullsteam.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.

Myynti loppuu 3.5.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot