EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 5.10. - La 7.12.2024  /  Kaarinan nuorisoteatteri  /  Kaarina

Kaarinan nuorisoteatteri: Veden muisti

Kaarinan nuorisoteatteri: Veden muisti Liput

"Tämä maailma on tomua ja tuhkaa, mutta ei toivosta tyhjä."

Kaarinan Nuorisoteatteri tekee paluun näytelmällä Veden muisti. Ensi-ilta on 5.10.2024.

Veden muisti perustuu Emmi Itärannan menestysromaaniin Teemestarin kirja ja sen on näytelmäksi sovittanut Tommi Kainulainen.

Esitys vie tulevaisuuden Pohjois-Suomeen, jossa armeijan kontrolloima, tiukka veden säännöstely määrittää elämää. Teemestarin tyttärelle Norialle uskotaan salaisuus suvun tarkkaan varjelemasta lähteestä. Samalla parhaan ystävän perhe tarvitsee puhdasta vettä selvitäkseen hengissä. Norialla on edessään valinta: jatkaako teemestarin perinnettä vai aloittaa uusi elämä toisaalla? Ankaran kuivuuden keskelläkin Noria päättää uskoa parempaan huomiseen.

Kuka hallitsee virallisia totuuksia? Miten vaikeissa tilanteissa ihminen pystyy toimimaan oikein ja ajattelemaan muiden parasta? Onko ratkaisu vanhassa äänitteessä, joka löytyy entismaailman ihmisten jättämästä muovihaudasta? Veden muisti on viesti tulevilta sukupolvilta kestämättömistä elintavoistamme ja siitä, että aina voi valita toisin.

Taiteellinen työryhmä:
Ohjaus Johanna Parkkinen
Äänisuunnittelu ja graafinen suunnittelu Marcus Lindén
Lavastus, puvustus ja tarpeisto Pirita Lindén
​​Valosuunnittelu ja projisoinnit Timo A. Aalto

Instagram

Facebook

www.kaarinannuorisoteatteri.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Lipunmyynti Tiketin kanavien kautta, ei lipunmyyntiä ovelta. Teatterin ovet aukeavat 30 min ennen kunkin esityksen alkua. Esityksessä on väliaika, kokonaiskesto väliaikoineen n. 2h.

Netistä vain suoria ostoja. Puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Kaarinan nuorisoteatteri sijaitsee samassa pihapiirissä Kaarina-Teatterin kanssa, ylempänä mäellä osoitteessa Viipurintie 118 20780 Kaarina. Autolla saavutaan Mäkilänkadun risteyksen kautta, Viipurintie on suljettu Loimitien puolelta. Paikoitus merkityllä parkkeerausalueella mäen alaosassa.

***

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä[email protected] vähintään kaksi päivää ennen esityspäivää.

Kaarinan nuorisoteatteri
Viipurintie 118, 20780, Kaarina