EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021 - La 22.1.2022  /  Kaarinan nuorisoteatteri  /  Kaarina

Kaarinan nuorisoteatteri: Noidat

Kaarinan nuorisoteatteri: Noidat Liput

30.11. 2.12. ja 3.12. klo 19 esitykset ovat peruttu. Lipun voi vaihtaa toiselle päivälle olemalla yhteydessä osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lipun voi myös halutessaan palauttaa 30.11. näytöksestä 30.1.2022 mennessä ja 2.12. sekä 3.12. näytöksistä 2.2.2022 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

Kaarinan nuorisoteatterilla Alina Kilpisen käsikirjoittama ja ohjaama koko perheen Noidat!

“Oikeaa noitaa ei tunnista suippohatusta ja mustasta kissasta. Sen sijaan he näyttävät ihan tavallisilta naisilta, jotka päällepäin vaikuttavat ystävällisiltä ja rakastettavilta. Mutta peruukkiensa ja hansikkaidensa alla he ovat ilkeitä. Siis todellakin ilkeitä ja kammottavan häijyjä. Heidän ainoa päämääränsä on nitistää ja taikoa hengiltä jokainen pikkulapsi.”

Roald Dahlin tunnetusta satukirjasta innoituksensa saava ”Noidat”-näytelmä kertoo tarinan siitä, mitä tapahtui ennen rakastetun ”Kuka pelkää noitia?” -kirjan tapah­tumia. Näytelmässä nuori Kerttu alkaa selvittää kylän lasten mystisiä katoamisia ja päätyy keskelle hurjia noitia, jotka inhoavat pikkulapsia ja punovat julmia juonia lasten päiden menoksi. Alkaa jännittävä seikkailu, josta ei vauhtia, kieroilua ja musiikkia puutu!

”Oikeat noidat ovat kieroimpia ja katalimpia olentoja maan päällä ja heidän tunnistaminen on vaikeaa, sillä heidän inhottava ulkonäkönsä on kätketty sieviin kenkiin, hansikkaisiin, ja kukkahattuihin, kuten aivan tavallisilla herttaisilla rouvilla tuppaa olemaan.”

Käsikirjoitus ja ohjaus Alina Kilpinen
Musiikki Janne Malinen
Skenografia Pirita Lindén
Maskeeraus Heidi Hämäläinen

___

Kaarinan nuorisoteatteri tekee rehellistä ja rohkeaa teatteria nuorilta sinulle. Kaarinan nuorisoteatteri (Kanute) tunnetaan laadukkaana kantaaottavien nuorisonäytelmien teatterina, jossa vaikeita ja rankkojakin aiheita käsitellään rehellisesti ja silottelematta. ​Vastapainona vakavammalle ohjelmistollemme toteutamme myös koko perheelle suunnattuja musiikkipitoisia näytelmiä sekä lastenteatteriesityksiä.

Facebook | Instagram | Youtube

www.kaarinannuorisoteatteri.fi


Ikäraja: K-7

Esityksen kesto n. 1,5 h

Ovet avataan 0,5 h ennen esityksen alkua.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Koronatilanteen johdosta myynnissä rajoitettu määrä lippuja.

Kahvio- ja väliaikamyyntiä ei valitettavasti kahviotilojen ahtauden vuoksi järjestetä.

Kaarinan nuorisoteatteri sijaitsee aivan Kaarinan keskustan tuntumassa, leikkimielisesti "kulttuurikukkulaksi" nimetyllä mäellä, samassa pihapiirissä Kaarina-Teatterin kanssa. Teattereilla on yhteinen tilava parkkeerausalue ja julkisilla kulkuvälineillä löytää myös helposti perille. Nuorisoteatterille pääsevät liikuntaesteiset aivan ovelle saakka vaikka tila-autolla.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Kaarinan nuorisoteatteri
Viipurintie 118, 20780, Kaarina