EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.4. - Pe 3.6.2022  /  Kaarinan nuorisoteatteri  /  Kaarina

Kaarinan nuorisoteatteri: Minä en pelkää

Kaarinan nuorisoteatteri: Minä en pelkää Liput

4.5.2022 sekä 5.5.2022 esitykset ovat valitettavasti jouduttu perumaan.

Voit käyttää lippusi toiseen esityspäivään, mikäli tilaa, ilmoittamalla esityspäivän Kaarinan nuorisoteatterille (info@kaarinannuorisoteatteri.fi).
Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.6.2022 mennessä.

***

Kaarinan nuorisoteatterin kevään 2022 esitys Minä en pelkää on näytelmä nuorten kokemuksista nuorille.

Jokainen pelkää jotakin. Jotkin pelot auttavat pysymään hengissä, jotkut taas ovat turhia mutta silti yhtä tosia. Toiset pelkäävät ahtaita paikkoja tai pimeää, jotkut taas ankkoja. Usein pelko ei häiritse elämää, mutta joskus se on läsnä jatkuvasti. Voiko pelon kanssa oppia elämään tai pitääkö siitä päästä eroon? Onko väärin, että pelkää, tekeekö se minusta heikon? Olenko yksin ahdistukseni kanssa vai tunteeko joku muu samoin? Minä en pelkää -näytelmä etsii vastauksia näihin kysymyksiin.

Esityksen ovat valmistaneen alusta loppuun lavalla näyttelevät nuoret ohjaaja Heidi Hämäläisen luotsaamina. Näytelmä perustuu täysin työryhmän omiin kokemuksiin ja pelkoihin unohtamatta yhteiskunnallisesti ajankohtaisia aiheita.

Esitys on suunnattu erityisesti nuorille sekä nuorille aikuisille, mutta se koskettaa kaikkia. Näytelmää ei kuitenkaan suositella alle 13-vuotiaille.

TYÖRYHMÄ


Ohjaus, käsikirjoitus ja maskeeraussuunnittelu: Heidi Hämäläinen
Lavastus: Lassi Turve
Puvustus: Rosa-Leigh Welters
Tiedotus ja betonitaide: Eija Sjöblom
Valosuunnittelu, tekniikka ja graafinen tuotanto: Markus Laine
Äänisuunnittelu: Niko Järvinen
Tekniikka: Johannes Alhonen
Valokuvat: Mathias Sihvola

Tuotanto: Milena Pietilä

Näyttelijät/käsikirjoittajat: Alex Satokangas, Christa Sandell, Elina Routi, Joel Kautto, Nita Miettinen, Viivi Virtanen ja Viola Nyyssönen

-------------
Mikä Kanute?
Rehellistä ja rohkeaa teatteria nuorilta sinulle! Kaarinan nuorisoteatteri (Kanute) tunnetaan laadukkaana kantaaottavien nuorisonäytelmien teatterina, jossa vaikeita ja rankkojakin aiheita käsitellään rehellisesti ja silottelematta.
Vastapainona vakavammalle ohjelmistollemme toteutamme myös koko perheelle suunnattuja näytelmiä.
-------------
Minä en pelkää on käsikirjoitettu devising-menetelmällä. Mitä se on? Perusideana on luoda näytelmä erilaisten improvisaatioharjoitteiden kauta. Moka on lahja, kaikki ideat kuunnellaan ja mielikuvitusta saa käyttää. Näin jokainen näyttelijä saa tuoda oman panoksensa käsikirjoitukseen esimerkiksi omien kokemustensa kautta. Jokainen saa myös itse luoda oman roolihahmonsa. Tärkeintä on työskennellä tiiviisti yhdessä ja antaa kaikkien kukkien kukkia!

Facebook | Instagram | Youtube


Ikäraja: K-13

Esityksen kesto n. 1 h

Ovet avataan 30 min ennen esityksen alkua.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Esitys ei sisällä väliaikaa.

Kaarinan nuorisoteatteri sijaitsee aivan Kaarinan keskustan tuntumassa, leikkimielisesti "kulttuurikukkulaksi" nimetyllä mäellä, samassa pihapiirissä Kaarina-Teatterin kanssa. Teattereilla on yhteinen tilava parkkeerausalue ja julkisilla kulkuvälineillä löytää myös helposti perille. Nuorisoteatterille pääsevät liikuntaesteiset aivan ovelle saakka vaikka tila-autolla.

Kaarinan nuorisoteatteri
Viipurintie 118, 20780, Kaarina