EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 31.12.2020

Kaarinan nuorisoteatteri: lahjakortti

Kaarinan nuorisoteatteri: lahjakortti Liput

Rehellistä ja rohkeaa teatteria nuorilta sinulle! 

Kaarinan nuorisoteatteri (Kanute) tunnetaan laadukkaana kantaaottavien nuorisonäytelmien teatterina, jossa vaikeita ja rankkojakin aiheita käsitellään rehellisesti ja silottelematta. Vastapainona vakavammalle ohjelmistollemme toteutamme myös koko perheelle suunnattuja näytelmiä. Hankkimalla intiimin 50-paikkaiseen teatterimme lahjakortin tuet samalla nuorisotoimintaa Kaarinassa voit tarjota elämyksen ystävällesi ja/tai itsellesi!


Lahjakortti käy maksuvälineenä Kaarinan nuorisoteatterin tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä, tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 6 kk ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Kaarinan nuorisoteatteri
Viipurintie 118, 20780, Kaarina