EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13.10.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Käärijä, Nuppu Oinas

Käärijä, Nuppu Oinas Liput

Käärijä valloittaa Tampereen Tullikamarin Pakkahuoneen lokakuussa 2023

It’s crazy! It’s party! Positiivisella asenteellaan maailman valloittanut ja kansan villinnyt Käärijä Tullikamarin Pakkahuoneella perjantaina 13.10. Illan avaa TikTokista tähteyteen noussut loistava Nuppu Oinas.

Käärijä, vaihtoehtorapin mielenkiintoinen nouseva tähti, on kerännyt vahvan kuulijakunnan keikoilla, somessa ja suoratoistopalveluissa. Hän voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun, edusti Suomea Euroviisuissa ja sijoittui toiseksi Cha Cha Cha -kappaleellaan. Cha Cha Cha teki vaikutuksen heti julkaisunsa ensipäivänä, rikkoen UMK-kilpailukappaleiden striimiennätyksen 147 000 striimin voimin.

Vuonna 2020 debyyttialbuminsa "Fantastista" julkaissut Käärijä tunnetaan uniikista huumoristaan ja energisistä live-esiintymisistään. Hänen musiikissaan yhdistyy raskas musiikki nopeisiin rytmeihin ja ajoittain aggressiivisiin soundeihin. Käärijä ei rajoitu mihinkään genreen, vaan luo monipuolista ja kiinnostavaa musiikkia, ottamalla vaikutteita monista eri soundeista. Tulevaisuudessa on odotettavissa paljon uutta musiikkia tästä Monspin tulevasta johtotähdestä.

Konsertti on osittain ikärajaton, tapahtumassa on rajattu anniskelualue.

www.tullikamari.fi


Ikäraja: S/K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Huomioithan, että ovella ei ole lipunmyyntiä. Lipun hinta nousee Tiketissä tapahtumapäivänä ovien auetessa ja myynti jatkuu verkkokaupassa ovien auettua, mikäli lippuja on jäljellä.

Lipun hinta ovien auettua 35 €.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.