EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 5.3.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Käärijä

Käärijä Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen. Alkuperäisille päiville 3.4. / 4.9. / 30.10. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 21.12.2020 mennessä.

***

Tervetuloa kuulemaan ja kokemaan Käärijän debyyttialbumi Fantastista Kuudennelle Linjalle syyskuussa!

Kotimaisen musiikkiskenen mielenkiintoisin nouseva nimi Käärijä on kerännyt omintakeisella tyylillään kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa -  ja kehityskäyrä on ollut koko ajan nousujohdanteinen.

Uniikkia huumoria teksteissään viljelevän pottatukkaisen herrasmiehen energialla lämmittäisi vaikka koko pääkaupungin talot talven ajaksi. Käärijä diggaa raskaasta musiikista, mikä kuuluu hänen tuotannossaan nopeina rytmeinä ja ajoittain aggressiivisina soundeina. Artisti ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan luo monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä ottamalla vaikutteita häntä inspiroivista soundeista. Monspin tulevalta johtotähdeltä voi odottaa vaan parasta. Tällaista showta et ole ennen nähnyt.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-20
Aika: Ovet klo 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 5.3.2021 19:00.