EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.11.2023  /  Hullu Poro Areena  /  Levi

Käärijä

Käärijä Liput

Käärijä Hullu Poro Areenalla!

Käärijä, vaihtoehtorapin mielenkiintoinen nouseva tähti, on kerännyt vahvan kuulijakunnan keikoilla, somessa ja suoratoistopalveluissa. Hän voitti vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailun, edusti Suomea Euroviisuissa ja sijoittui toiseksi Cha Cha Cha -kappaleellaan. Cha Cha Cha teki vaikutuksen heti julkaisunsa ensipäivänä, rikkoen UMK-kilpailukappaleiden striimiennätyksen 147 000 striimin voimin.

Vuonna 2020 debyyttialbuminsa "Fantastista" julkaissut Käärijä tunnetaan uniikista huumoristaan ja energisistä live-esiintymisistään. Hänen musiikissaan yhdistyy raskas musiikki nopeisiin rytmeihin ja ajoittain aggressiivisiin soundeihin. Käärijä ei rajoitu mihinkään genreen, vaan luo monipuolista ja kiinnostavaa musiikkia, ottamalla vaikutteita monista eri soundeista. Tulevaisuudessa on odotettavissa paljon uutta musiikkia tästä Monspin tulevasta johtotähdestä.

www.hulluporo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 23:30

Saavuthan ajoissa paikalle!

Lipun hintaan sisältyy eteispalvelumaksu 3 €.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä