EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.8.2020  /  Basso Club  /  Oulu

Käärijä / Basso Club / Oulu

Käärijä / Basso Club / Oulu Liput

www.facebook.com/events/565362054153824/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime klo 00:00

Basso Clubin syksyn ohjelman aloittaa Käärijä !
_______________________________________________

Vuoden debyyttiään valmistellut Käärijä julkaisi 7.2. Fantastista-esikoisalbuminsa. Omintakeisella tyylillään orgaanista kuulijakuntaa niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa keränneellä artistilla on ollut alusta saakka nousujohdanteinen kasvukäyrä. Albumi sisältää Käärijän persoonallista sielunmaisemaa bassovoittoisine melodioineen rytmisellä rummunjytkeellä höystettynä, jota ei ole Suomessa ennen kuultu. Esikoisalbumi on 11 raidan kokonaisuus, jonka on tuottanut Käärijän luottotuottaja Aleksi Nurmi.


Käärijä diggaa raskaasta musiikista, joten nopeat rytmit ja ajoittain aggressiiviset soundit ovat luontaisesti osa hänen tuotantoaan. Artisti ei mielellään lokeroidu tiettyyn genreen, vaan ottaa vaikutteita häntä inspiroivista soundeista luoden monipuolista ja mielenkiintoista omaa tyyliä. Tänään julkaistulta albumilta on aiemmin julkaistu jo singlet Viulunkieli, ROCK ROCK, Hirttää kiinni, sekä Mic Mac. Uusi Fantastista-kappale kertoo Käärijän kokemuksista artistina:

Ovet 22.00
Showtime noin. 00

Liput:
Ennakkoon 8€ Tiketistä
Ovelta 10€
Sis. narikkamaksun

MIkäli rajoitukset puretaan, aikataulu pysyy samana, mutta baari on myöhempään asti auki.

K-18