EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.10.2021  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Tyrantti, Nightstryke

Kaaosklubi: Tyrantti, Nightstryke Liput

Kaaosklubi palaa pitkän koronatauon jälkeen VAUHDILLA, kun ylinopeutta ympäri maata kiertävä Tyrantti tuo Planet Slavery Tour -kiertueensa Bar Loosen kellariin. Meiningit alkuun laittaa vauhdikas ja vaarallinen Nighstryke.

Iltaan on erittäin rajattu kapasiteetti, joten suosittelemme hankkimaan ennakkolipun hetimmiten.

TYRANTTI palaa tänä syksynä keikkalavoille suurempana, nopeampana ja vaarallisempana kuin koskaan. Helmikuussa julkaistun menestysalbumi Orjaplaneetan biisejä tulitetaan Helsingin liveyleisölle Perjantaina 1.10., kun läpi Suomen syksyllä kiertävä Planet Slavery Tour pysähtyy Bar Loosessa.

”Orjaplaneetta” ja vuonna 2019 ilmestynyt debyyttialbumi ”Tyrantti” nousivat molemmat Suomen viralliselle albumilistalle. Maamme rajuimpiin liveakteihin lukeutuva Tyrantti tarjoaa keikoillaan vauhtia, vaaraa ja tilanteita koko rahalla.

Illan avausaktina toimii Nightstryke, joka ei myöskään jarrua painele, vaan tulee pistämään hien päälle ja vauhdin alkuun!

Kaaosklubilla mukana:
Loose Mind Productions & Agency
Kaaoszine
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy
Kaaosklubi

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot