EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.10.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Nicole, Misterer (Ovet klo 21:45)

Kaaosklubi: Nicole, Misterer (Ovet klo 21:45) Liput

Jo kolme vuotta Kaaosta, Jägeria ja Suomen kovimpia livebändejä!

Kaaosklubin 3 v. -synttäriklubilla nähdään viime syksyn jälkeen keikkatauolla ollut Nicole sekä thrashmetallin nimeen vannova Misterer. Klubi siis esittelee jälleen eri tyylilajien tulevia lupauksia, illan päättyessä jo lähes kulttimaineen saavuttaneen Nicolen tykitykseen. Synttärijuhlien kunniaksi tulee illassa myös Jäger virtaamaan - jopa totuttua enemmän!

***

Huom. perjantain 2.10. keikka on jaettu kahtia. Jako kahteen vaatii kaikilta ennen jakoa lipun ostaneilta toimenpiteitä. Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät kelpaa sellaisenaan, vaan ne tulee päivittää toiselle korvaavista keikoista. Jaon myötä myös lämppärit on jaettu kahden keikan kesken. Nicole esiintyy kummallakin keikalla.

Lipun päivitys onnistuu osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja. Syötä lomakkeelle lippusi 13-numeroinen koodi sekä yhteystietosi ja valitse haluamasi keikka. Saat uuden lipun sähköpostiisi pdf-lippuna. Palautus on avoinna niin kauan kun keikoilla on tilaa. Suosittelemme päivittämään liput mahdollisimman nopeasti!

Päivitetty aikataulu:

21.45 ovet
22.00 Misterer
23.00 Nicole

***

Nicole

Vuonna 1997 perustettu metallibändi Nicole on julkaissut viisi menestyksekästä pitkäsoittoa ja yhteensä 14 julkaisua, sekä soittanut satoja keikkoja ympäri Suomen niin festareilla kuin klubeilla. Nicole toimittaa yhden maamme kovimmista livekeikoista aina, eikä Kaaosklubi-keikka tule olemaan minkäänlainen poikkeus tähän sääntöön.

Nicole - Suljetut Ajatukset

Misterer

Misterer on musiikin monitoimimies Mikko Herrasen perustama thrashmetalliyhtye. Musiikillisesti yhtye luottaa 80- ja 90-lukujen esikuviensa viitoittamaan perinteisen thrashiin, mutta tarvittaessa uskaltaa poiketa sivupoluille hakemaan vivahteita muistakin metalligenreistä. Misterer yhdistää musiikissaan sopivassa suhteessa vauhtia, voimaa, ketteryyttä sekä melodioita, ja lopputuloksena kuulijoiden päät heiluvat ja nyrkit viuhuvat ilmassa. 

Yhtyeen helmikuussa 2020 julkaistu Fierce Retaliation -EP löytyy kaikista digitaalisista musiikkipalveluista ja antaa esimakua myöhemmin tänä vuonna julkaistavasta uudesta levystä. Listen to Thrash Metal and LIVE!

Misterer - Backrage

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on ylähengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:45
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.