EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 2.10.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Nicole, Collusions (Ovet klo 19:15)

Kaaosklubi: Nicole, Collusions (Ovet klo 19:15) Liput

Jo kolme vuotta Kaaosta, Jägeria ja Suomen kovimpia livebändejä!

Kaaosklubin 3 v. -synttäriklubilla nähdään viime syksyn jälkeen keikkatauolla ollut Nicole sekä death-/metalcorea paukuttava Collusions. Klubi siis esittelee jälleen eri tyylilajien tulevia lupauksia, illan päättyessä jo lähes kulttimaineen saavuttaneen Nicolen tykitykseen. Synttärijuhlien kunniaksi tulee illassa myös Jäger virtaamaan  -  jopa totuttua enemmän!

***

Huom. perjantain 2.10. keikka on jaettu kahtia. Jako kahteen vaatii kaikilta ennen jakoa lipun ostaneilta toimenpiteitä. Alkuperäiselle keikalle ostetut liput eivät kelpaa sellaisenaan, vaan ne tulee päivittää toiselle korvaavista keikoista. Jaon myötä myös lämppärit on jaettu kahden keikan kesken. Nicole esiintyy kummallakin keikalla.

Lipun päivitys onnistuu osoitteessa www.tiketti.fi/paivitalippuja. Syötä lomakkeelle lippusi 13-numeroinen koodi sekä yhteystietosi ja valitse haluamasi keikka. Saat uuden lipun sähköpostiisi pdf-lippuna. Palautus on avoinna niin kauan kun keikoilla on tilaa. Suosittelemme päivittämään liput mahdollisimman nopeasti!

Päivitetty aikataulu:

19.15 ovet
19.30 Collusions
20.15 Nicole

***

Nicole

Vuonna 1997 perustettu metallibändi Nicole on julkaissut viisi menestyksekästä pitkäsoittoa ja yhteensä 14 julkaisua, sekä soittanut satoja keikkoja ympäri Suomen niin festareilla kuin klubeilla. Nicole toimittaa yhden maamme kovimmista livekeikoista aina, eikä Kaaosklubi-keikka tule olemaan minkäänlainen poikkeus tähän sääntöön.

Nicole - Suljetut Ajatukset

Collusions

Collusions on vuonna 2019 perustettu death- ja metalcoren välimaastossa operoiva yhtye pääkaupunkiseudulta. Elokuussa 2020 debyyttialbuminsa julkaissut yhtye on pyrkinyt tuomaan itseään ihmisten tietoisuuteen huhtikuussa alkaneella kolmen singlen sarjallaan, sekä kauttaaltaan nykyaikaisella ja raikkaalla kosketuksella core-musiikin ytimeen!
Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä Lost, Not Gone -albumia ja ylipäätään Collusionsia kuullaan ensimmäistä kertaa livenä! Eikä suinkaan pienin äänin, nämä pojat eivät energisellä ja karismaattisella esiintymisellään jätä kenellekään epäilyksiä! 

Collusions - Love To Kill

HUOM! Tulethan paikalle vain terveenä. Jos sinulla on ylähengitystieoireita kuten yskää, nuhaa tai tukkoisuutta tai tunnet itsesi muuten kipeäksi, jääthän kotiin.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:15
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.