EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.8.2020  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kaaosklubi: Merta, Somehow Jo, FM2000

Kaaosklubi: Merta, Somehow Jo, FM2000 Liput

Kaaosklubilla tanssahdellaan vaihtoehtometallin eri päissä! 

MERTA julkaisee kovasti odotetun debyyttialbuminsa ja saapuu Bar Loosen alakertaan sitä juhlistamaan perjantaina 28. elokuuta. Mertan popin ja metalliscreamien yhdistämisen lisäksi kuullaan klubilla tamperelaisen alternative metallin progressiivista puolta Somehow Jon tahtiin, sekä avataan klubi humpan ja heavypunkin vauhdittaman FM2000 kanssa! 

Luvassa siis bileet lähes täydellisen line upin kera, joita vauhdittamassa on jo klubilla entuudestaan tuttu Jägermeister.

Nyt Kaaosklubilla myös Nummirock 2020 festivaalin lippuarvonta, johon voi osallistua paikan päällä!

MERTA

Merta on suomenkielistä vaihtoehtorokkia/metallia ja screameja popahtaviin melodiohin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu! Häpeilemättömät pop kuviot tuovat raikkaan vastapainon muutoin raskaalle soundille, saaden yhtyeen fanikannan olemaan todella laaja ja lähes genrerajaton. 

Yhtyeen odotettu debyyttialbumi näkee päivänvalon vihdoin Maaliskuussa, jonka myötä saadaan levyjulkkarit Kaaosklubin lauteille.

MERTA - Moraali

Somehow Jo

Bändi? Veljeskunta? Somehow Jo! Tämä yhtye on kokkaillut progressiivista, vaihtoehtoista raskasta musiikkiaan ja hitaasti sekoitellut uutta materiaalia. Syksyllä 2019 julkaistu uusi albumi kumpuaa neljän erilaisen henkilön ja elinikäisten kamujen palavasta halusta tuoda maailmalle jotain täysin uutta! Sinut viedään trooppiselleraskaan musiikin rytmimatkalle, mutta kaiken seasta tunnistat tutun pohjoisen tuiverruksen.  

Somehow Jo - Alcoholiday

FM2000

Pieksämäkeläinen FM2000 juhlisti vuonna 2019 kunnioitettavaa 20 vuoden ikää. Taipaleensa aikana seitsemän albumia julkaissut yhtye soittaa omintakeista heavypunkkiaan mm. humpalla ja etnisellä musiikilla maustettuna. Yhtyeen riehakkailla keikoilla voit todistaa sekä letkajenkan että mosh pitin, monesti jopa samaan aikaan!  

FM2000 - Piri-Hanna

Kaaosklubilla mukana:
Loose Mind Productions
Kaaoszine
Jägermeister
Orelo
Soundtools Oy

TAPAHTUMA ON SIIRTYNYT MAALISKUULTA 27.3. ELOKUULLE 28.8.2020.

OSTETUT LIPUT KÄYVÄT SELLAISENAAN UUDELLE PÄIVÄMÄÄRÄLLE.

 

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 28.8.2020 21:00.